Niște poze care EXPLICĂ MULTE. Ce METODE „ORTODOXE” o fi practicat TROMPY ca să-l despartă de femeia asta pe fostul soț?

Niște poze care EXPLICĂ MULTE. Ce METODE „ORTODOXE” o fi practicat TROMPY ca să-l despartă de femeia asta pe fostul soț?

După ce Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea, şi-a îndemnat prietenii să nu o voteze pe fosta soție a tatălui său, decedat între timp, postarea sa a devenit virală pe Facebook. Și nu întâmplător... 

Răzvan Firea este fiul din prima căsătorie a primului soţ al Trompetei. Acesta a decedat, după care Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florin Pandele, primarul din Voluntari. “Sunt fiul mamei mele, Carmen Firea și al răposatului meu tată, Răsvan Firea. Deși, recunosc, succesul și calitațile lor m-au făcut mereu mândru, aș fi mândru să fiu și fiu de cerșetor, atât timp cât sunt fiul unor oameni onorabili”, a precizat Răzvan Firea, tot pe Facebook. 

Da, Răsvan Firea, fostul soț al Gabrielei Vrânceanu, decedat în 2010, a mai avut o căsnicie până să se însoare cu Trompy! El a fost căsătorit cu Carmen, un fotomodel superb, femeia care este mama naturală a lui Răzvan. 

Dacă pe mama vitregă a „desființat-o”, când și-a îndemnat prietenii să nu o voteze, pe mama naturală o adoră. Iată ce a postat Răzvan pe Facebook atunci când mama lui a împlinit vârsta de 46 de ani!

“Dumnezeu a creat o mama minunata/Care nu imbatraneste niciodata!/  I-a facut zambetul din raze de soare/Obrazul-din piersici si petale de floare/I-a pus in ochi lucirea cerului de-azur/Mintea si inima-i sunt din aur pur…/Buzele-i sunt roze dulci, de acadea/ Domnul a creat, cu mana Sa, o stea/Si mi-a daruit-o, sa fie mama mea!”

Nota Redacției/Comparați și voi, poate suntem noi nebuni...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

3 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”