Noaptea minții! Dan Voiculescu se întâlnea cu Maior și Coldea în sediul SRI! Slugile, ca râmele, neștiind nimic, îi înjurau pe cei doi la TV!

Noaptea minții! Dan Voiculescu se întâlnea cu Maior și Coldea în sediul SRI! Slugile, ca râmele, neștiind nimic, îi înjurau pe cei doi la TV!

 Noaptea minții! Dan Voiculescu se întâlnea cu Maior și Coldea în sediul SRI! Slugile, ca râmele, neștiind nimic, îi înjurau pe cei doi la TV! Sebastian Ghita a afirmat joi seara, intr-o interventie telefonica la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca fondatorul trustului de televiziune avea o relatie apropiata cu George Maior si Florian Coldea, ceea ce a atras la putin timp interventia, tot telefonica, a lui Voiculescu, care a negat vehement.

"Voiculescu avea o relatie de acelasi tip cu Maior si Coldea", a spus la un moment dat Ghita, adaugand ca l-a vazut si pe patronul RCS-RDS, Zoltan Teszari, "cu ochii mei in sediile SRI de sute de ori". De relatii apropiate cu cei doi i-a mai acuzat pe Cozmin Gusa si pe Rares Bogdan.

Imediat dupa ce Sebastian Ghita a terminat interventia telefonica, pe post a intervenit Dan Voiculescu, tot telefonic, pentru a spune: "Nu am avut niciun fel de relatie".

Voiculescu i-a cerut lui Ghita sa "clarifice situatia".

"Am dovezi ca acesti oameni mi-au furat trei ani din viata pe care nu mai poate sa mi-i dea nimeni inapoi. Mi se pare nedrept sa fiu amestecat in aceasta poveste urata", a spus fondatorul televiziunii de stiri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”