Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

Războiul declanșat de Putin în Ucraina a trecut de ”borna” 170 de zile, iar membri ai elitei de la Kremlin ar fi ”intrat în panică” de sancțiunile occidentale și de paralizarea economiei ruse, ar fi contactat în secret CIA sau diplomați din Vest. Aceștia vor să negocieze în tentativa de a pune capăt conflictului sângeros din Ucraina.

Un oficial de rang înalt de la Kremlin a abordat aseară Occidentul, pentru a ajuta la încheierea invaziei Rusiei din Ucraina, potrivit Daily Mirror .

Sursa citată susține că un membru secret al elitei lui Vladimir Putin a dezvăluit faptul că Kremlinul este în panică și disperat să se încheie războiul sângeros. Aceste afirmații uluitoare despre această mișcare neprevăzută, neașteptată, au fost făcute într-un raport al agențiilor de informații occidentale.

Se crede că ofițeri superiori și oficiali apropiați lui Putin sunt alarmați de sancțiunile occidentale și de economia eșuată cauzată de război.

Unele persoane de la Kremlin sunt, de asemenea, îngrijorate de riscurile tot mai alarmante asumate, cum ar fi luptele de la centrala nucleară din Zaporojie din Ucraina.

Este posibil ca abordarea să fi fost făcută de contactele CIA sau de ale diplomaților occidentali, prin spatele lui Vladimir Putin.

Documentul susține că ”un reprezentant al cercului interior al lui Putin a transmis Occidentului un semnal despre dorința de a negocia. Starea de spirit a elitei de la Kremlin este aceea de panică”.

Acea persoană de rang înalt din interior ar fi într-un pericol extrem, împreună cu familia sa. Putin ar fi făcut deja mai multe epurări, concediind mai mulți comandanți militari și spioni de rang înalt.

O sursă diplomatică de rang înalt din Ucraina, a declarat: ”dacă cineva apropiat lui Putin a făcut deja aceste demersuri, nu ar fi o surpriză. Adeseori, așa cum s-a întâmplat în fazele finale ale celui de-Al Doilea Război Mondial, oficialii dintr-o parte sunt preocupați de viitorul lor.

Mulți dintre elitele Kremlinului sunt familiarizați cu viața din Occident, au avut copiii la universități din Occident și au trăit și în altă parte”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa