Noi amănunte/E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thiess!

Noi amănunte/E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thiess!

UPDATE Surse Comisarul au aflat că Thiess a primit între timp peste 500 mesaje cu detalii legate de seara de sâmbătă, iar cercul „suspecților” s-a restrâns la doar câteva persoane.

De fapt, era cam greu de crezut că mahărul care i-a adus în România pe Gorbaciov, fostul șef al CIA, șeful Grupului Bilderberg sau Messi, aproape toți greii Planetei, nu va afla cine e „sifonul” care a pus autoritățile pe jar. Iar miliardarul, care duminică a împlinit 47 de ani, va lăsa nerăzbunată sperietura suferită de mama de 76 de ani...

Știrea inițială:

E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thiess! Sâmbătă seară, la un local de fițe din Herăstrău, au descins aproape 100 de polițiști și jandarmi! Era tocmai localul unde își serba ziua de naștere miliardarul Adrian Thiess! Împreună cu circa 50 de persoane, potrivit comunicatului oficialilor. După toate probabilitățile, reprezentanții statului au acționat „la pont”. La petrecerea miliardarului, pe lângă zecile de VIP-uri din toate domeniile, se afla și mama sa, în vârstă de 76 de ani, care a tras o sperietură zdravănă la apariția gaborilor.

Conform informațiilor Comisarul.ro, omul de afaceri, un stâlp de bază al high-life-ului bucureștean, a fost victima unui „sifon” din zona localurilor de lux din Herăstrău. Iar miliardarul are deja o listă cu numele potențialilor „atacatori”! De când s-a produs incidentul, spun cunoscuții, Thiess aproape că nu mai răspunde la telefoane, punând la cale marea răzbunare!

Nu este exclus ca în curând să-i „ia la țintă” pe toți cei care au sifonat sau au dat ordine să-i fie stricată petrecerea!

Polițiștii au descins la Boschetărie

Legat de controlul de la restaurantul La Boschetărie, situat pe Șoseaua Nordului, Poliția Capitalei a precizat:

„Astăzi, 10 aprilie 2021, în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat că în interiorul unei societăți comerciale cu profil alimentație publică se află în desfășurare un eveniment privat.

Au fost identificate și sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 25.000, 50 de persoane.

De asemenea, societatea comercială a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cu suma de 20.000 lei”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...