Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S23

Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S23

La doar câteva luni după succesul Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4, Samsung a revenit pentru a da startul anului 2023 cu trei modele noi: Galaxy S23, S23+ și S23 Ultra. Le poți achiziționa la precomandă până pe 16 februarie, urmând ca din 17 februarie să aibă loc lansarea comercială.

Dacă seria Galaxy S22 de anul trecut ne-a uimit, anul acesta Samsung aduce tot ce are mai bun în materie de design la toate cele trei modele, inclusiv trecerea la Snapdragon 8 Gen 2.

Samsung Galaxy S23

Galaxy S23 dispune de cipsetul Snapdragon 8 Gen 2, un sistem de trei camere foto de înaltă calitate (Zoom optic de 3x, Zoom digital de până la 30x), un senzor impresionant de 50 MP si un ecran de 6,1" seducător. Telefonul aduce, de asemenea, o baterie mai mare decât cea a lui S22, plus o perioadă de cinci ani de actualizări de securitate lunare.

Ecranul este luminos, iar redarea culorilor este plăcută, fără să obosească ochii. Este acoperit cu Gorilla Glass Victus 2, o sticlă foarte rezistentă, de ultimă generație. Are o memorie de 8 GB RAM, iar stocarea este de 128 sau 256 GB. Bateria lui Samsung Galaxy S23 este de 3.900 mAh cu încărcare la 45W.

  

Samsung Galaxy S23+

Galaxy S23+ este proiectat pentru a oferi o experiență Android de top în 2023, iar pentru cei care preferă ecranele mai mari, acum au un motiv în plus de bucurie: ecranul AMOLED de 6,6". Acesta rulează fără probleme, iar încărcarea prin cablu de 45W ar trebui să permită utilizarea îndelungată, pauze mai scurte pentru a fi conectat la priză și un spațiu generos, datorită opțiunilor de 256GB și 512GB.

Ecranul are o rezoluție FHD+ cu rata de refresh variabilă 48-120 Hz și este acoperit cu Gorilla Glass Victus 2, un tip de sticlă foarte rezistentă. Bateria lui Samsung Galaxy S23+ este de 4.700 mAh cu încărcare la 45W.

Este dotat cu un sistem triplu de camere și senzor de 50 megapixeli, apertura f/1,8 pentru camera principală. Camera Ultra-Wide are 12 megapixeli, apertura f/2,2, cea de 10 megapixeli are apertura f/2,4 si zoom optic 3x, iar selfie camera a beneficiat de un upgrade la 12 megapixeli, fata de Galaxy S22+.

   

Samsung Galaxy S23 Ultra

Dacă ești în căutarea unui smartphone cu un Android mai bun, Galaxy S23 Ultra este cea mai bună alegere. Este singurul din seria Galaxy S23 care dispune de senzorul ISOCELL HP2 de 200MP, o tehnologie îmbunătățită a pixelilor și cu o capacitate completă pentru imagini mobile.

Dispune de o baterie de 5.000 mAh, Snapdragon 8 Gen 2, un ecran Dynamic AMOLED 2x de 6,8" și singurul care are spațiu de stocare generos, până la 1TB.

Este un model premium, iar camera de 10 MP și camera ultra-wide de 12 MP fac din fiecare fotografie, una deosebită. Galaxy S23 Ultra oferă o rezoluție ultra-înaltă de 200MP. Cu ajutorul camerei Wide poți realiza o fotografie clară, cu linii și culori vii, chiar și cu extra zoom. De asemenea, o cameră frontală îmbunătățită de 12MP pentru toate cele trei modele le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de selfie luminoasă și clară.

Samsung Galaxy S23 Ultra vine și cu un stylus, foarte util pentru creatorii de conținut sau pentru cei care își folosesc telefonul în timpul ședințelor.

   

Samsung Galaxy S23 series

În ceea ce privește partea de design a seriei Galaxy S23, Samsung a ales un aspect unitar, inspirându-se din modelul Galaxy S22 Ultra de anul trecut, a renunțat la blocul de cameră în stil Tetris și a ales un stil mult mai minimalist, o abordare nouă a stilului Samsung pentru toate cele trei modele.

Regăsești aceleași dimensiuni ca și în cazul liniei Galaxy S22 - un model entry-level de 6,1 inci, o versiune Plus de 6,6 inci și un ecran de 6,8 inci pentru modelul Ultra. Ca și până acum, toate cele trei telefoane pot ajunge la rate de refresh de 120 Hz atunci când ai nevoie de o derulare mai lină sau când experimentezi jocuri cu o grafică intensă. Doar Galaxy S23 Ultra poate scădea până la 1Hz atunci când acțiunea este mai statică, ca o modalitate de a economisi energie; Galaxy S23 și Galaxy S23 Plus au o rată de refresh minimă de 48Hz.

Toate cele trei modele dispun de un cipset Snapdragon 8 Gen 2 special pentru Galaxy, un model îmbunătățit, realizat special pentru Samsung. Acesta păstrează tot ceea ce a făcut ca Snapdragon 8 Gen 2 să fie atât de impresionant la debutul de anul trecut, dar cu o frecvență mai mare, de 3,36Ghz pentru nucleul principal Cortex X3.

La fel ca și designul celor trei modele și culorile au devenit mai consistente, toate cele trei Galaxy S23 fiind disponibile în patru nuanțe - Phantom Black, Cream, Green și Lavender.

Achiziționează cel mai nou telefon de pe piață, Samsung Galaxy S23, și fii un trendsetter!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria