Nota de plată ireală primită de o turistă care a vizitat Lacul Como. Cât a achitat pentru o cafea și o apă

Nota de plată ireală primită de o turistă care a vizitat Lacul Como. Cât a achitat pentru o cafea și o apă

Turista a comandat produsele de la un mic bar din zonă și a împărtășit experiența neplăcută pe o rețea socială.

Lacul Como FOTO: Shutterstock

O turistă s-a plâns că a plătit 20 de euro pentru o cafea și o apă într-un bar cu vedere la lacul Como: „Nu e ca și cum am fi în Capri... ".

Chitanța a fost înmânată unei turiste din Lecco în vizită la Como - o excursie în afara orașului și, fără să știe, în afara bugetului său - care nu și-ar fi imaginat niciodată că ar fi fost „jecmănită" în timpul unei opriri în centrul orașului.

Nimic sofisticat sau exotic la masă. Doar o cafea dublă și o apă naturală, chestii care, ca să fim pesimiști, te-ar putea costa 5 euro sau ceva mai mult. În schimb, 20 de euro în total, 10 pe băutură. La revedere și mulțumesc”.

Clienta a relatat apoi surpriza amară pe rețelele de socializare, distribuind nota de plată.

Comentariile au fost dintre cele mai diverse: „Douăzeci de euro pentru o cafea, dar suntem în Como sau în Capri? Ar fi putut spune Veneția, Milano, Roma, Napoli. Imposibil de digerat 20 de euro pentru un non-aperitiv, pentru ea care, de altfel, cunoaște bine peisajul lacustru. Problema nu ar fi una nouă, mai ales odată cu sosirea sezonului estival, turistic. Como scump, în centru, și jos vin rapoartele mai mult sau mai puțin înfierbântate. Categoria de comercianți, însă, se adună și subliniază că prețurile sunt întotdeauna indicate afară, astfel încât fiecare să poată face propriile evaluări”.

image

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...