Nottingham Cottage - Casa "modestă" în care vor locui prințul Harry și Meghan Markle

Nottingham Cottage - Casa "modestă" în care vor locui prințul Harry și Meghan Markle

Anunțul logodnei dintre prințul Harry și actrița americană Meghan Markle a trezit curiozitatea multor jurnaliști din presa internațională, care doresc să afle data exactă a nunții, modelul ce va fi ales pentru rochia de mireasă și locul în care va locui noul cuplu princiar britanic, relatează ediția online a ziarului spaniol La Vanguardia.

La această ultimă întrebare a răspuns luni purtătorul de cuvânt de la Clarence House, care a informat într-un comunicat că prințul Harry și Meghan Markle se vor muta în Nottingham Cottage, un complex imobiliar ce face parte din structura Palatului Kensington, unde locuiesc deja prințul William și membrii familiei sale.

Nottingham Cottage este prima reședință în care au locuit, după ce s-au căsătorit, prințul William și Kate Middleton.

Cu mult înainte de ei, reședința a fost ocupată de secretarul particular al prințului Philip, Miles Hunt-Davis, și de soția lui, Gay. Mai târziu, în Nottingham Cottage au locuit sora prințesei Diana, Jane Fellowes, și soțul acesteia, Robert Fellowes.

Prințul Harry spune că această reședință este "un loc primitor". Potrivit La Vanguardia, aceste cuvinte sunt generoase, deoarece ele se referă la un spațiu imobiliar ce cuprinde doar două dormitoare, o sufragerie și o bucătărie. Este o locuință pe care mulți o consideră austeră în comparație cu restul aripilor Palatului Kensington, dar pe care noul cuplu princiar britanic o consideră "ideală".

Noua locuință are o suprafață de 125 de metri pătrați și este amplasată într-un complex adiacent al Palatului Kensington, care este înconjurat de grădini imense. Prințul Harry a precizat că nu are nevoie de mai mult spațiu locuibil și că intimatea lui și a viitoarei sale soții este garantată.

Reședința este situată în apropiere de White Garden, o grădină care reprezintă un omagiu adus prințesei Diana. În aceeași grădină cei doi tineri au înregistrat mesajul video, ce a fost difuzat luni, prin care și-au anunțat oficial logodna.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …

5 Vești proaste pentru Cîțu! Procurorul DNA care s-a autosesizat în dosarul vaccinurilor este cel care „l-a trim…