Nou VAL de PROTESTE în București și MARILE orașe, duminică! CNA, pe traseul anunțat!

Nou VAL de PROTESTE în București și MARILE orașe, duminică! CNA, pe traseul anunțat!

Un nou protest impotriva amnistiei si gratierii este anuntat duminica seara in Bucuresti. Participantii sunt invitati sa se adune la ora 17:00 in Piata Universitatii, de unde vor pleca in mars, la ora 18:00, spre Ministerul Justitiei, Consiliul National al Audiovizualului si Guvern. Proteste sunt anuntate pentru duminica, pana in acest moment, in alte doua orase din tara: Cluj si Brasov.

"Duminica ne strangem la Universitate incepand cu ora 17:00. Pornim in mars la ora 18:00", anunta organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

"Am avut parte de un protest frumos si civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucuresti au spus clar ca nu doresc amnistia si gratierea. Am observat ca unele televiziuni manipuleaza fara rusine, iar CNA-ul nu isi face treaba. Este momentul sa ii vizitam. apoi mergem la Ministerul Justitei, iar final, la guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem sa isi respecte promisiunile pentru care a fost ales", se mai arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

La Cluj, protestul este programat sa inceapa la ora 17:00 in Piata Unirii, iar la Brasov la ora 18:00, in fara Prefecturii (Bulevardul Eroilor).




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”