Noua Eră/Concursul Miss Universe a fost cumpărat de o transsexuală thailandeză pentru 20 de milioane de dolari

Noua Eră/Concursul Miss Universe a fost cumpărat de o transsexuală thailandeză pentru 20 de milioane de dolari

O celebră proprietară de instituții media, promotoare a drepturilor transsexualilor, a cumpărat Organizația Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari, marcând astfel prima dată când organizatorul concursului de frumusețe va fi deținut de o femeie, a anunțat miercuri compania sa, potrivit Reuters.

Jakapong „Anne” JakrajutatipFoto: Captura Instagram

Transsexuala Jakapong „Anne" Jakrajutatip, CEO și cel mai mare acționar al JKN Global Group Pcl (JKN), este o celebritate în Thailanda, apărând în versiunile locale ale reality show-urilor Project Runway și Shark Tank.

Ea a vorbit deschis despre experiența sa ca femeie transsexuală și a înființat, de asemenea, Fundația Life Inspired For Thailand pentru a milita pentru dreptul la demnitate și oportunități pentru persoanele transsexuale.

Achiziția este „o completare solidă și strategică a portofoliului nostru", a declarat Jakapong, adăugând că Miss Universe, cu oportunitățile sale de conținut, licențiere și comercializare, intenționează să se extindă în Asia.

JKN își produce propriile emisiuni și distribuie în Thailanda conținut din străinătate, inclusiv documentare și drame de la Bollywood.

Acțiunile companiei au urcat cu aproape 10% în primele tranzacții de miercuri.

Concursul anual de frumusețe organizat de Organizația Miss Universe, care a fost co-deținută de Donald Trump între 1996 și 2002, este difuzat în 165 de țări și se desfășoară de 71 de ani.

Înainte de această ultimă achiziție, Organizația Miss Universe era deținută de compania americană WME/IMG.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu