Noua Eră/Noul Superman va fi bisexual

Noua Eră/Noul Superman va fi bisexual

Revista DC Comics a anunțat că cel mai recent Superman al său, Jon Kent, va fi bisexual, anunță BBC .

În următorul număr al revistei de benzi desenate DC Comics, care va fi lansat în noiembrie, Jon va fi prezentat într-o relație cu prietenul său, Jay Nakamura.

Povestea face parte din seria „Superman: Fiul lui Kal-El”, care îl urmărește pe Jon după ce preia mantia lui Superman de la tatăl său, Clark Kent.

De când seria a fost lansată în iulie, Jon a luptat deja împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice și a protestat împotriva deportării refugiaților.

Într-un număr anterior, Jon a început o prietenie cu Jay – un reporter cu ochelari și cu părul roz.

DC Comics a declarat că perechea se va implica romantic în viitoarea ediție, a cincea, după ce Jon „arde mental și fizic în încercarea de a salva pe toată lumea”.

Creatorul seriei, Tom Taylor a declarat pentru BBC că atunci când i s-a oferit pentru prima oară postul a meditat la „ce ar trebui să fie Superman astăzi”. „M-a frapat faptul că ar fi o adevărată ocazie ratată dacă l-am înlocui pe Clark Kent cu un alt salvator <straight>, a spus Taylor.

Spre surprinderea sa, înainte de a putea lansa ideea că Jon ar fi bisexual, i s-a spus că DC Comics deja medita la această idee.

„A avut loc o schimbare reală în ultimii ani. Acum zece ani, acum cinci ani, acest lucru ar fi fost mai dificil, dar cred că lucrurile s-au schimbat într-un mod foarte binevenit”, a spus Taylor.

El a spus că, în ciuda reacției adverse din partea „trolilor” de pe rețelele de socializare, reacția la poveste a fost copleșitor de pozitivă.

Sursa foto: dccomics.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”