Nouă persoane rănite în urma unei deflagrații într-un apartament din Bistrița

Nouă persoane rănite în urma unei deflagrații într-un apartament din Bistrița

Nouă persoane au fost rănite în urma unei deflagrații produse în miez de noapte într-un apartament din municipiul Bistrița, cel mai afectat fiind un tânăr de 24 ani din locuința de la care a pornit totul, potrivit informațiilor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Ioan Budurlean.

Alte opt persoane din apartamentele alăturate au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care și un copil mic, însă doar trei dintre acestea au rămas în evaluare la unitatea de primire urgențe a Spitalului de Urgență Județean din Bistrița, restul fiind externate.

Pacientul rănit grav, care prezintă arsuri pe o suprafață de 70% din corp, a fost transportat la o unitate medicală din București pentru îngrijiri de specialitate, în stare gravă.

Explozia s-a produs într-un bloc cu 40 de apartamente, toate resimțind suflul deflagrației. Aproximativ cinci dintre acestea au fost mai grav afectate.

Alte 25 de apartamente din blocurile învecinate au fost afectate de asemenea, spărgându-se geamurile acestora.

O comisie de evaluare a situației s-a deplasat miercuri dimineața la locul exploziei, pentru a verifica starea imobilelor și a stabili cauza deflagrației. Cel mai probabil, explozia s-a produs în urma acumulării de gaze.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...