Noul „guru” al națiunii, Dan Negru, îi critică acum pe specialiștii militari care apar la televizor

Noul „guru” al națiunii, Dan Negru, îi critică acum pe specialiștii militari care apar la televizor

Dan Negru a transmis un mesaj aspru pe pagina sa de Instagram. Noul „guru” al națiunii este dezamăgit de specialiștii militari care apar la televizor.

,,Au apărut alți specialiști la tv: ăia militari. Generalii, ofițerii își laudă pe ecrane meseria: milităria. N-am văzut niciun flower-power, niciun activist pentru pace in vreun talk-show. Suntem primitivi ca specie umană! Vai de capul nostru.

În ultimii 3400 de ani, omenirea a avut pace deplină doar 268 de ani. Adică 8%. Imperiul Roman și-a petrecut mai bine de jumătate din existența lui in război. În ultimele două războaie mondiale au murit aproape 100 milioane de oameni. China a petrecut 11 secole în războaie. Ăștia suntem. Vai de capul nostru ca specie. Ne merităm generalii de pe ecrane", a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

Dan Negru este foarte activ pe conturile sale de Facebook și Instagram, acolo unde postează aproape zilnic despre diferite probleme cu care România se confruntă.

De asemenea, celebrul prezentator de revelioane și-a făcut recent cont și pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare ale momentul, TikTok, dar se declară dezamăgit de această aplicație, care după părerea lui sporește apariția „anafabeților funcționali”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...