Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Noul SCENARIU?/Birchall, „SURSA” americană, ar putea fi URMĂTORUL prim-ministru! Dragnea, ÎNLĂTURAT!

Ana Birchall(fostă Călin), „sursa” americană, ar putea deveni în curând, noul prim-ministru al României! Iar Dragnea va fi înlăturat de la conducerea PSD! Este noul scenariu al SISTEMULUI după ce tentativa de puci împotriva statului de drept a provocat și continuă să provoace mari mișcări de stradă. Care nu dau semne că s-ar putea opri în curând. Dimpotrivă, cele din București s-ar putea amplifica și muta la Parlament. Deocamdată, în afară de temperarea spiritelor și înlăturarea lui Dragnea, nu se cunosc și alte intenții ale acestui plan. Și, facem precizarea, acesta este doar planul LOR. Viața a dovedit că poporul cam are, în ultimii ani, propriile planuri...

De ce Birchall? Pentru că, spun surse convergente, inclusiv din PSD, are o „relaționare specială” pe SUA!

Birchall a „staționat”, la începutul anilor 2000, vreo patru ani în Statele Unite. Pentru studii aprofundate de drept. La Yale. Cităm din CV-ul său de pe site-ul Camerei Deputaților: 1999-2000 - Masterat în drept (L.LM.), Yale Law School, Yale University, SUA . Absolvit echivalentul magna cum laude în cursuri precum Dreptul Falimentului, Reorganizare Financiar - Bancară şi Comercială şi Dreptul Internaţional. 2000-2002 - Doctorat în drept Yale Law School (J.S.D.) Yale University SUA (“Student Marshal” în calitate de reprezentant al anului de doctoranzi 2002).
Tema Lucrării: “Dreptul falimentului aplicat sistemelor bancare din ţările Central şi Est Europene”- o analiză comparativă a dreptului falimentului aplicabil sistemului bancar din SUA, Marea Britanie, Franţa, Germania, România, Ungaria, Polonia şi Cehia. Coordonator: Decanul facultăţii Yale Law School, Dean Anthony T. Kronman. Bursier Goldman Scholarship, bursă acordată de Yale Law School .

Lumea avizată știe că la Yale, New Haven, Connecticut, Statele Unite ale Americii, activează  Skull and Bones. Una dintre cele mai vechi și influente societăți secrete din istorie. Referitor la originile și istoria acestei societăți secrete au apărut o serie de relatări contradictorii în mod intenționat. Potrivit uneia dintre versiuni, Ordinul a provenit dintr-o grupare francmasonică engleză sau scoțiană înființată prima dată la All Souls College de la Universitatea Oxford în cursul secolului al XVII-lea. O altă versiune este aceea că s-a desprins din societățile secrete naționaliste germane de la începutul secolului al XIX-lea. Cea de-a treia explicație ar fi că Skull & Bones este singura instituție americană care a adoptat câteva dintre ritualurile francmasoneriei europene, adaptând însă aceste ritualuri și credințe într-o formă nouă.

Un amănunt interesant: Simbolul societății secrete Skull and Bones constă dintr-un cap de mort, împreună cu numărul 322. Da, exact numărul de voturi cu care a fost suspendat Băsescu în 2007!

Singura referință la o eventuală legătură a Anei Birchall cu Skull and Bones vine de la brokerul fugar Cristian Sima. Care, într-o postare pe contul său de Facebook din iulie 2016 spunea:  „Lumea s-a concentrat pe povesti din alcov, gresit, e mult mai interesant de analizat legatura tinerei „Bond girl” cu anumite servicii si organizatii. Trecerea doamnei pe la Yale a produs si intilniri cu citiva membrii marcanti ai Skull and Bones, Dzeu stie ce s-a intimplat in „the tomb”. Doar pe acolo a trecut si Jesus Angleton si…nepotul sau. Este o femeie inteligenta, periculoasa dar inteligenta. Cea mai importanta relatie a ei este cu Anthony Kronman.”

NOTĂ Anthony T. Kronman este considerat guru-ul de la Yale.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dăncilă, huiduită și apărată de zeci de jandarmi, a fost ascunsă într-o vulcanizare auto din Novaci! Apo…

2 Info. Acesta este sondajul distribuit de Dragnea liderilor locali sâmbătă seara.

3 VIDEO Acum, în Piața Victoriei

4 ALERTĂ Jandarmi cu scuturi, ca la 10 august, aduși la mitingul PSD de la Târgoviște!

5 Șah-mat Rusia+PSD / ALDE

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj