Noul sex-simbol de la Campionatul Mondial din Qatar. Pagina sa de Instagram, de la 30 de mii la 3 milioane de fani VIDEO

Noul sex-simbol de la Campionatul Mondial din Qatar. Pagina sa de Instagram, de la 30 de mii la 3 milioane de fani VIDEO

Sud-coreeanul Gue-Sung Cho (24 de ani), atacantul celor de la Jeonbuk, a devenit viral odată cu Campionatul Mondial din Qatar, după ce a fost surprins de o cameră pe banca de rezerve în primul meci al coreenilor.

Sud coreeanul a devenit celebru în partida terminată la egalitate, scor 0-0, cu Uruguay, atunci când un clip cu el aflat pe banca de rezerva a adunat aproape 8 milioane de vizualizări, fanii numindu-l sex-simbol.

Din acel moment, pagina sa de Instagram a crescut necontenit, iar de la 30.000 de urmăritori, cât erau la începutul Mondialului, acum pagina sa a depășit 3 milioane de urmăritori.

Sung Cho. Captură Twitter

Seo Jung-Hwan, un reputat jurnalist din Coreea de Sud, a dezvăluit că atacantul a fost nevoit să își închidă telefonul: „Trebuie să se odihnească puțin. Telefonul a sunat toată noaptea, l-a ținut treaz. Încerca să își țină mintea la fotbal, dar mesajele tot curgeau”, scrie gsp.ro.

Golgeter în prima ligă din Coreea, Cho a bifat prima selecție la națională în 2021, într-un meci contra Libanului. Conform site-urilor de specialitate, Cho este evaluat la 1,4 milioane de euro.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Maghiarii din Ucraina răspund intoxicării ministrului Péter Szijjártó despre presupusa lor mobilizare forțată