Novak Djokovici, luat cu asalt de fani la Monte Carlo! Salvat de agenții de securitate

Novak Djokovici, luat cu asalt de fani la Monte Carlo! Salvat de agenții de securitate

În absența ”regelui zgurii” Rafa Nadal, turneul de Monte Carlo (8-16 aprilie) îl are drept cap de afiș pe Novak Djokovici (locul 1 ATP).

Novak Djokovici, asaltat de fanii din Monte Carlo. Foto Profimedia

La antrenamentul de duminică al sârbului, fanii au luat cu asalt și arena, și orice locșor disponibil - garduri, scări, stânci - pentru un autograf sau o amintire cu liderul mondial. La intrarea pe terenul de pregătrire, Djokovici și antrenorul său Goran Ivanisevici și-au făcut cu greu loc printre fanii. Oamenii veniți să îl vadă pe Nole au urmărit captivați schimburile de mingi dintre Djokovici și partenerul său de antrenament.

Sute de fani s-au îngrămădit în jurul lui Novak, fiind nevoie de intervenția agenților de securitate pentru ca liderul ATP să scape din încercuirile suporterilor , transmite corespondentul ProSport la Monte Carlo. Aceștia au montat garduri despărțitoare pentru ca Novak Djokovici să poate interacționa normal cu susținătorii săi.

Dovada de iubire a fanilor vine chiar din locul în care Nole a decis să-și stabilească reședința, pentru frumusețea zonei, dar mai ales pentru a beneficia de anumite avantaje fiscale: aici nu se percepe impozit pe venit sau impozit pe avere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro