Novak Djokovici, luat cu asalt de fani la Monte Carlo! Salvat de agenții de securitate

Novak Djokovici, luat cu asalt de fani la Monte Carlo! Salvat de agenții de securitate

În absența ”regelui zgurii” Rafa Nadal, turneul de Monte Carlo (8-16 aprilie) îl are drept cap de afiș pe Novak Djokovici (locul 1 ATP).

Novak Djokovici, asaltat de fanii din Monte Carlo. Foto Profimedia

La antrenamentul de duminică al sârbului, fanii au luat cu asalt și arena, și orice locșor disponibil - garduri, scări, stânci - pentru un autograf sau o amintire cu liderul mondial. La intrarea pe terenul de pregătrire, Djokovici și antrenorul său Goran Ivanisevici și-au făcut cu greu loc printre fanii. Oamenii veniți să îl vadă pe Nole au urmărit captivați schimburile de mingi dintre Djokovici și partenerul său de antrenament.

Sute de fani s-au îngrămădit în jurul lui Novak, fiind nevoie de intervenția agenților de securitate pentru ca liderul ATP să scape din încercuirile suporterilor , transmite corespondentul ProSport la Monte Carlo. Aceștia au montat garduri despărțitoare pentru ca Novak Djokovici să poate interacționa normal cu susținătorii săi.

Dovada de iubire a fanilor vine chiar din locul în care Nole a decis să-și stabilească reședința, pentru frumusețea zonei, dar mai ales pentru a beneficia de anumite avantaje fiscale: aici nu se percepe impozit pe venit sau impozit pe avere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...