Nu arată rău!/Betty Blue, fiica lui Florin Salam, cea mai sexy apariție din acest an!

Nu arată rău!/Betty Blue, fiica lui Florin Salam, cea mai sexy apariție din acest an!

La doar 20 de ani, Betty Blue, fiica lui Florin Salam, este, fără doar și poate, una dintre cele mai mediatizate artiste din România.
 
Tânăra nu a profitat doar de notorietatea tatălui său, ci a dorit să se facă remarcată și datorită calităților ei muzicale.

După ce a cucerit internetul cu „Într-o secundă” și „Acolo sus”, melodii care au adunat împreună peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube, Betty Blue a fost în centrul atenției și datorită a două colaborări de succes, una alături de tatăl ei, iar una alături de verișoara ei: „Tăticul meu, fetița mea” (feat. Florin Salam) și „Amândouă” (feat. Bia).

Betty Blue este și foarte urmărită pe Instagram, acolo unde are peste 400.000 de fani. Zilele trecute, artista le-a făcut câteva surprize acestora și a postat două fotografii în care este foarte sexy., scrie protv.ro.

„Semeni cu Kim Kardashian”„Ce dotat㔄Ești superbă” și „Cea mai frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat în dreptul imaginilor care au adunat mii de like-uri.

foto: Instagram Betty Blue

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”