„Nu costă nimic să faceți o poză” / Cum a fost înșelat un român la întoarcerea din vacanță, într-o benzinărie

„Nu costă nimic să faceți o poză” / Cum a fost înșelat un român la întoarcerea din vacanță, într-o benzinărie

Un turist din România care s-a întors din vacanța petrecută în Turcia a relatat o problemă cu care s-a întâlnit la o benzinărie, scrie Ziare.com.

Astfel, pe un grup de Facebook destinat vacanțelor în Turcia, compatriotul nostru a acuzat faptul că a fost pus să plătească o sumă mai mare decât cea care a fost afișată la pompă.

”M-am întors din Alanya, Turcia. Doresc să vă spun situația prin care am trecut tocmai ca să evitați ce mi s-a întâmplat mie.

Mai exact am alimentat la o stație de benzină. Cu toții știm procedura. Alimentezi, mergi la casă, pe un monitor este o imagine cu numărul pompei, numărul mașinii și suma de achitat.

Am mers la casă, m-am așezat la rând, pe monitor era numărul mașinii cu suma de 1100 litri. După aproximativ 2 minute această imagine a dispărut, până să apuc să achit.

Când mi-a venit rândul, angajatul de la pompă a venit cu un bon pe care era 1360 litri. În zadar am explicat eu că nu este aceea suma corectă, a trebuit sa achit.

Am verificat pe bordul mașinii numărul de kilometri și consumul mediu, după un calcul simplu am ajuns la concluzia că am fost înșelat.

Singura soluție ar fi ca după ce alimentezi să faci o poză la displeiul pompei, ca dovadă. Mare atenție, nu costă nimic să faceți o poză cât mai discret la ecranul pompei”, a fost mesajul postat de turistul român.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat