Nu credeți că Iohannis are obligația morală de a ne spune, până la virgulă, ce-a discutat cu un infractor?




Nu credeți că Iohannis are obligația morală de a ne spune, până la virgulă, ce-a discutat cu un infractor?

Oameni buni, nu credeți că Iohannis are obligația morală de a ne spune, până la virgulă, ce-a discutat cu un infractor? Nu vi se pare că suntem cam pașnici și cam lacși cu obligația președintelui de a ne informa onest despre ce-a avut de discutat cu unul care se cacă-n speranțele acestui popor?

Că nu încalcă niciun articol din Constituție, ba dimpotrivă. Nu vi se pare suspectă tăcerea care bântuie după ce Dragnea l-a dat de gol? Pentru că el, alesul celor șase milioane, dacă nu-l dădea în gât Dragnea, alesul pe o listă din Teleorman, nu ne-ar fi spus că a simțit nevoia să stea la taină cu unul care are briciul fixat deja pe jugulara statului român.

Un președinte care-și respectă cetățenii ar fi trebuit să dea un comunicat scurt pe site-ul administrației prezidențiale: Vă informez că în ziua x m-am întâlnit și am discutat y minute cu k. Temele discuției au fost: a, b, c și d...

Nu s-a întâmplat... Nu vă e jenă că am aflat că au discutat de la Dragnea?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu