Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×Nu credeți că Iohannis are obligația morală de a ne spune, până la virgulă, ce-a discutat cu un infractor?

Oameni buni, nu credeți că Iohannis are obligația morală de a ne spune, până la virgulă, ce-a discutat cu un infractor? Nu vi se pare că suntem cam pașnici și cam lacși cu obligația președintelui de a ne informa onest despre ce-a avut de discutat cu unul care se cacă-n speranțele acestui popor?

Că nu încalcă niciun articol din Constituție, ba dimpotrivă. Nu vi se pare suspectă tăcerea care bântuie după ce Dragnea l-a dat de gol? Pentru că el, alesul celor șase milioane, dacă nu-l dădea în gât Dragnea, alesul pe o listă din Teleorman, nu ne-ar fi spus că a simțit nevoia să stea la taină cu unul care are briciul fixat deja pe jugulara statului român.

Un președinte care-și respectă cetățenii ar fi trebuit să dea un comunicat scurt pe site-ul administrației prezidențiale: Vă informez că în ziua x m-am întâlnit și am discutat y minute cu k. Temele discuției au fost: a, b, c și d...

Nu s-a întâmplat... Nu vă e jenă că am aflat că au discutat de la Dragnea?


Trimite pe WhatsApp
loading...

Citește și:

populare
astăzi

1 Gata, Dragnea și Tăriceanu nu-și mai vorbesc! Amănunte INCENDIARE!

2 Procuroarea lui Dragnea îl face muci pe Iordache! Postare INCENDIARĂ!

3 Steaua lui Dragnea a început să pută a căcat. Primul semnal palpabil că Sistemul îl va extirpa

4 VIDEO Proasta României a comis-o iar! Cuvântul-cheie: „privelegeaţi”

5 Guvernul este condus de la Scroviștea! Dragnea, Vâlcov, Shhaideh și Busuioc iau deciziile în weekend și Dăncil…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi