NU dau înapoi! Urmează PASUL DOI!

NU dau înapoi! Urmează PASUL DOI!

Se pare că Dragnea și gașca de hoți „implementată” de 18% dintre români la butoanele țării nu dau înapoi! Și urmează operațiunea „Pasul Doi”! Și, după aceea, pasul trei: eliberarea lui Voiculescu, albirea lui Năstase și Hrebenciuc.

Guvernul Grindeanu urmează să treacă vineri la pasul doi în lupta împotriva statului de drept, prin desființarea DNA și a DIICOT și contopirea lor într-o singură instituție, potrivit unor surse EurActiv. .

Noua instituție, care va avea prerogative în materie de anticorupție și antiterorism, ar putea fi condusă de Oana Schmidt-Hăineală, numită recent secretar de stat în Ministerul Justiției.

Fostă șefă a CSM, Oana Schmidt-Hăineală ar fi una dintre persoanele care au lucrat la ordonanța privind modificările la Codul penal.

De asemenea, Guvernul Grindeanu ar avea în plan și un al treilea pas: extinderea grațierii și la fapte de corupție.

Liderii PSD se reunesc intr-o sedinta a CExN, pentru a discuta despre deciziile Guvernului pe Justitie. Ar putea fi analizata posibilitatea unei contramanifestatii

Liderii PSD se intrunesc joi, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, in care vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale si a proiectului de lege care vizeaza gratierea, scrie HotNews.ro .

Codrin Stefanescu a declarat miercuri, citat de B1 TV, ca joi la sedinta Comitetului Executiv National se va decide daca PSD va organiza o contramanifestatie sau nu.

Social-democratii urmeaza sa stabileasca, in cadrul sedintei, pozitia partidului fata de masurile Guvernului Grideanu, precum si ce strategie vor adopta in urma protestelor din Bucuresti si din alte orase ale tarii, au afirmat surse social-democrate pentru News.ro.

Potrivit informatilior obtinute de Hotnews.ro, la sedinta CEx liderii de filiala din tara ar urma sa fie intrebati in legatura cu oportunitatea organizarii contramanifestatiei si in legatura cu capacitatea de a mobiliza un mare numar de oameni in Capitala.

De altfel, Stefanescu a facut si o consultare, pe Facebook, in acest sens. "Sondaj ! Credeti ca ar trebui sa organizam si noi un miting de sustinere ? Un miting ptr libertate, drepturi si normalitate ? Un miting ptr salvarea Romaniei din ghearele acestui sistem odios ? Unul cu adevarat urias ptr apararea votului nostru din 11 decembrie si ptr democratie ? Rog sa raspundeti cu DA sau Nu !"


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA