„Nu era un om frecventabil din niciun punct de vedere, o secătură. Cum să ți-l faci prieten?” / Războiul CTP - Banciu continuă

„Nu era un om frecventabil din niciun punct de vedere, o secătură. Cum să ți-l faci prieten?” / Războiul CTP - Banciu continuă

Rugat să facă o comparație între Cătălin Tolontan și Cristian Tudor Popescu, un cunoscut om de televiziune a făcut o distincție clară între cei doi, scrie Ziare.com.

“De la CTP n-aveai ce să înveți”, a declarat Radu Banciu la PrimaSport, atunci când a fost întrebat care e diferența dintre Cătălin Tolontan și Cristian Tudor Popescu.

Deși i-a găsit câteva bube și directorului editorial de la Libertatea și GSP, Banciu consideră că Tolontan este de un alt calibru în comparație cu CTP.

“Tolontan e singurul, pe palierul lui nu mai e nimeni, nu există comparație între el și CTP. Tolontan a făcut istorie, nu se poate compara cu CTP.

Tolontan chiar a format o generație de jurnaliști, dar atât. Astăzi este irelevant, nu ai ce să înveți de la el. El nu a respectat jurnalismul cum ar fi trebuit, s-a dus într-o zonă de confort și comoditate. În loc să meargă toată viața lui pe măgar și desculț, e în cu totul altă zonă de confort.

Nu se poate compara cu CTP, care n-a avut scrupule niciodată. Tolontan a avut scrupule, de la el am învățat toată meseria.

De la CTP n-aveai ce să înveți. El avea bagajul lui de cultură, era un tip citit în mediul lui, de inginer, nu era un bou, dar el n-avea scrupule. Cum să ți-l faci prieten pe CTP, a auzit cineva așa ceva? Nu era un om frecventabil din niciun punct de vedere, o secătură. Dar, încă o dată, un caracter, un personaj. Îl puteai lectura, îl citeam, a fost un reper, dar un om imposibil”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB