''Nu jucați tenis'', îi sfătuiește jucătorul australian Bernard Tomic pe tineri

''Nu jucați tenis'', îi sfătuiește jucătorul australian Bernard Tomic pe tineri

Tenismanul australian Bernard Tomic i-a sfătuit pe tineri, într-un interviu acordat televiziunii australiene, să nu se lanseze într-o carieră profesionistă în tenis, spunând despre el că este obligat să continue.

În interviul respectiv, Bernard Tomic a revenit asupra a ceea ce s-a întâmplat la Wimbledon la începutul lunii iulie, când a primit o amendă de 13.000 euro după ce a explicat că se plictisise și a inventat o accidentare în primul tur, când a pierdut în trei seturi în fața germanului Mischa Zverev.

''Nu veniți să mă vedeți jucând. Uitați-vă la televizor. Nu trebuie să plătiți pentru asta. În cariera mea, am dat 100%. Iar mie mi-am acordat 30%. Dacă ați face o medie a carierei mele, cred că este de 50%. Nu m-am străduit niciodată și (totuși) am reușit toate astea. Ceea ce am făcut este extraordinar'', a declarat Tomic.

Australianul i-a sfătuit, de asemenea, pe tinerii jucători să nu se lanseze într-o carieră profesionistă: ''Nu jucați tenis! Faceți orice altceva vă place și considerați, pentru că tenisul este o corvoadă, o viață dură, dură, dură. Eu sunt forțat. Trebuie s-o fac. Tenisul este cel care m-a ales pe mine. Dar este ceva de care nu am fost niciodată îndrăgostit''.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia