„Nu mă tem de SIDA, să mă tem de COVID-19?”

„Nu mă tem de SIDA, să mă tem de COVID-19?”

Valul 4 al pandemiei de COVID-19 nu pare să afecteze activitatea prostituatelor din Iași. Dacă până nu demult cea mai veche meserie din lume se practica la colț de stradă, acum, fetele care-și vând trupurile pe bani, închiriază apartamente și își așteaptă acolo clienții. Chiar dacă este pandemie, nicio regulă nu este respectată de către prostituate. Reporterii bzi.ro au contactat mai multe tinere care au postat anunțuri pe un site și au aflat cum se „protejează” în această perioadă.

Cea mai veche meserie din lume se practică cu „succes” și în pandemie. Prostituatele care până nu demult își vindeau trupurile la colț de stradă și-au închiriat apartamente în diferite zone ale Iașului și își așteapă acolo clienții. Chiar dacă este pandemie, tinerele nu se protejează cu nimic împortiva COVID-19 și spun că merg pe încredere. Reporterii bzi.ro au contactat mai multe tinere care au postat anunțuri pe site-uri de profil. Dacă în restaurante, baruri, săli de jocuri de noroc sau alte locuri de interes este nevoie de certificatul verde, la prostituate, intrarea este liberă. Una dintre tinerele care-și vinde trupul pe bani a spus că nu se teme de COVID-19 și merge pe încredere.

„Dacă nu mă tem de SIDA sau de boli cu transmitere sexuală, mă tem de COVID? Merg pe încredere, oricum mă gândesc că dacă cineva are COVID, stă acasă, nu vine la mine. Eu am avut COVID, nu am ce să mai pățesc”, a spus una dintre tinerele care a postat un anunț în mediul online.

Cât costă o oră petrecută în compania unei prostituate la Iași

O altă tânără a spus că din asta câștigă bani și că își asumă și o potențială îmbolnăvire.

„Ce să fac? Asta este. Dar ce, tu, dacă vii la mine, ești sigur că eu nu am nimic?”, a spus o altă tânără.

Întrebate de reporterii bzi.ro dacă se testează periodic, tinerele au spus că au altceva mai important de făcut cu banii. Trebuie precizat că acestea fac bani mulți din prostituție și nu sunt deranjate de nimeni. Polițiștii nu intervin decât dacă este constatată vreo infracțiune, deci, prin urmare, fetele au liber să-și vândă trupul. Majoritatea cer 150 de lei pentru un contact sexual și în jur de 250 de lei pentru o oră petrecută în compania unui client. Totodată o parte dintre acestea sunt dispuse să facă și deplasări pentru suma potrivită. De multe ori, prostituatele dau de probleme cu diferiți clienți. Un episod de acest gent s-a petrecut în toamna anului trecut, când două prostituate au fost sechestrate și violate.

Cum a început povestea

Povestea începe în luna noiembrie, când un bărbat care era în apartament cu fiul său și un prieten au pus la punct un plan diabolic. Cei trei și-au pus în gând să se distreze și au căutat atent pe Publi24 cele mai frumoase escorte. Au contactat-o pe una dintre acestea și i-au cerut să vină la o adresă din Păcurari împreună cu o prietenă de-a sa. Cele două fete au ajuns la locul indicat și s-au înțeles cu bărbații să întrețină relații sexuale timp de două ore. La un moment dat, lucrurile au degenerat, iar fetele nu au mai fost lăsate să plece.

De precizat este faptul că cele două tinere de loc din Galați veniseră la Iași cu o altă tânără și au închiriat un apartament în centru pentru a se prostitua. Văzând că timpul trece, iar cele două tinere nu mai ajung la apartamentul din centru, prietena lor a sunat la Galați, la sora uneia dintre ele. Cea din urmă a sunat la Poliție și a cerut ajutor. Imediat, oamenii legii au început verificările și au luat legătura cu tânăra care rămăsese în apartamentul din zona centrală. Aceasta le-a spus polițiștilor că au venit din Galați să-și vândă trupul, pe bani, la Iași. Ea le-a mai spus oamenilor legii că cele două prietene ale sale nu răspund la telefon.

Polițiștii au aflat povestea și au intervenit în forță

Polițiștii au intervenit în forță.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol. Doi bărbați și un tânăr, toți din municipiul Iași, bănuiți de comiterea faptelor, au fost conduși la cercetări. În noaptea de 9 noiembrie , în jurul orei 23:00, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 de către o persoană din județul Galați despre faptul că sora sa, care se afla pe raza municipiului Iași cu două prietene, nu mai răspunde la telefon.

Polițiștii au demarat cu operativitate verificările și investigațiile, stabilind că, în aceeași seară, două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunț la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat pentru a merge într-un loc de pe raza municipiului Iași. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia