''Nu s-a întâmplat niciodată!'', răspunde Trump relatărilor că ar fi sărutat o femeie cu forţa

''Nu s-a întâmplat niciodată!'', răspunde Trump relatărilor că ar fi sărutat o femeie cu forţa

Preşedintele SUA, Donald Trump, a negat miercuri acuzaţiile că ar fi avut un comportament sexual necorespunzător faţă de o femeie care spune că el a sărutat-o cu forţa pe vremea când era angajată la Trump Tower din New York în anul 2006, informează agenţiile AFP şi DPA.

Rachel Crooks, care iniţial a vorbit despre acest episod în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din anul 2016, este una dintre cele peste zece femei care l-au acuzat pe Trump de comportament sexual nepotrivit, în contextul în care curentul #MeToo determină tot mai multe femei să vorbească despre hărţuirea la locul de muncă.

''O femeie pe care nu o cunosc şi, din câte îmi amintesc, nu am întâlnit-o niciodată, este pe PRIMA PAGINĂ a Fake News Washington Post afirmând că am sărutat-o (şi asta chiar timp de două minute) în holul de la Trump Tower cu 12 ani în urmă'', a scris Trump pe Twitter, răspunzând unui articol apărut în acel ziar şi intitulat ''Mă ascultă cineva?''

''Nu s-a întâmplat niciodată! Cine ar face aşa ceva într-un spaţiu public monitorizat permanent?'', a completat el.

''De ce Washington Post nu scrie despre femeile care acceptă bani pentru a inventa poveşti despre mine? Una dintre ele a reuşit astfel să-şi achite creditul imobiliar'', mai scrie Trump în aceeaşi postare.

Potrivit versiunii lui Rachel Crooks, Trump a sărutat-o insistent, împotriva voinţei ei, pe gură şi obraji în faţa unui lift pe vremea când ea avea 22 de ani şi lucra ca recepţionistă la Trump Tower.

După ce Donald Trump a devenit preşedinte, Rachel Crooks s-a numărat printre femeile care au încercat să convingă Congresul să investigheze presupusele hărţuiri sexuale pentru care ele îl acuză pe actualul lider de la Casa Albă, dar până în prezent Congresul nu a ajuns la nicio concluzie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Sau a început procesul de demolare a soclului pe care stă „statuia” președintelui?

4 „Femeia fantastică”, actrița israeliană Gal Gadot, fost soldat, provoacă scandal

5 Fosta primăriță din Goteborg, al doilea cel mai mare oraș al Suediei, e acum șofer pe mașina de gunoi