„Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!”/Cum i-au amenințat cei doi deputaţi PSD pe poliţiştii care i-au amendat

„Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!”/Cum i-au amenințat cei doi deputaţi PSD pe poliţiştii care i-au amendat

Deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Stativă, amendaţi pentru că au refuzat să poarte măști de protecție în interiorul unui fast-food din București, le-au reproşat poliţiştilor care au luat această măsură că nu își cunosc locul în ierarhie, au precizat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Tot ei le-au spus oamenilor legii că: “Nu vă meritaţi hainele statului!”, “Eu vă plătesc salariile!”, “Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie!”, ”Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” sau “Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală!”, conform aceloraşi surse.

Context

Doi deputați PSD au fost amendați marți dimineața de polițiști pentru că au refuzat să poarte măști de protecție în interiorul unui fast-food din București, iar când li s-a atras atenția, au început să-i înjure pe polițiști, potrivit unui comunicat de presă al Poliției.

Surse din Poliție au declarat pentru G4Media.ro că este vorba despre deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Stativă.

Comunicatul integral:

În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant.

Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Social-democrații s-au remarcat de mai multe ori în această perioadă prin refuzul de a purta măști de protecție și chiar prin punerea sub semnul întrebării a existenței coronavirusului. Cel mai notoriu exemplu este chiar al președintelui nterimar al PSD, Marcel Ciolacu, care i-a cerut ironic ministrului de Interne să-l aresteze pentru refuzul de a purta mască în Parlament.

Foto: Deputatul PSD Adrian Solomon. Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa