NUCLEARA din America? Adevăratul motiv al războiului Dragnea-Grindeanu! Amănunte INCENDIARE!

NUCLEARA din America? Adevăratul motiv al războiului Dragnea-Grindeanu! Amănunte INCENDIARE!

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Vasile Blaga și deputatul PSD Iulian Iancu s-ar afla pe o listă gri a Departamentului de Stat al SUA, spune o sursă, care zice că face parte din anturajul ambasadei României de la Washington, și a dorit să-i păstrăm anonimatul. Deși noi credem că nu și-a folosit adevăratul nume. Aceeași sursă mai spune că vizita lui Dragnea în SUA din ianuarie a fost posibilă, dar și monitorizată discret de Secret Service.

Sursa ne-a transmis pe email niște date foarte interesante despre vizita lui Dragnea în SUA, mai precis despre conexiunile care au făcut-o posibilă. Însă ele sunt prea „grele” și le-am dat la verificare unor persoane mai abilitate ca noi.

Această sursă afirmă că soarta lui Dragnea era bătută-n cuie din momentul în care a părăsit teritoriul SUA și că în spatele tentativei lui Dragnea de a-l debarca pe Grindeanu stă o informație venită pe filieră israeliană. Care-l punea în gardă că pe perioada vacanței parlamentare Grindeanu ar fi urmat să dea un puci în Guvern prin schimbarea miniștrilor loiali lui Dragnea.

Și că la faza asta lui Grindeanu i se asigura spate american. Și că sursa israeliană ar fi de prea mare încredere pentru Dragnea ca să nu o ia în seamă. Sursa spune că americanii au fost foarte iritați de conținutul SMS-ului dat de Dragnea către capii PSD în primele momente de la întoarcerea în țară. „Pentru voi, am avut niște mega-întâlniri cu cercul zero din America (…) Daddy’s back!”, a anunțat Liviu Dragnea pe grupul de WhatsApp numit „Comunicatori PSD” și alcătuit din douăzeci și ceva de fruntași PSD când s-a întors în țară, pe 19 ianuarie, de la ceremonia de instalare a lui Trump.

Vorba ălora de la Digi24, care acum trag cu Dragnea la greu, asta am primit, asta am citit, asta v-am spus...



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...