Nudiștii și swingerii răspândesc coronavirusul dintr-o stațiune din Franța în toată Europa

Nudiștii și swingerii răspândesc coronavirusul dintr-o stațiune din Franța în toată Europa

Pentru mulți nudiști din Europa, printre care se numără și zeci de mii de swingers, Cap d'Agde a devenit o destinație tradițională de vacanță, însă pandemia de coronavirus aruncă o nouă lumină nefavorabilă asupra stilului lor de viață alternativ, relatează BBC News.

Franța a înregistrat o nouă creștere a numărului de infecții Covid-19, cu o raportare de 7.000 de cazuri pe zi. Printre zonele cu cel mai mare număr de cazuri este regiunea Hérault și, în mod special, Cap d'Agde, stațiunea care este considerată ”acasă” pentru nudiștii din Europa, loc care stă sub semnul hedonismului.
Poster in Agde
1px transparent lineAutoritățile sanitare franceze au recurs la o operațiune de testare în afara satului de vacanță: 30% din cei 800 de nudiști care s-au testat au fost pozitivi.

Stațiunea recunoscută pentru activitatea ei reprezintă o comunitate izolată cu vreo 12 cluburi de swingers, saune și cluburi de noapte erotice care le permit cuplurilor relații intime, asigurându-le discreția.

Evident, nu toți nudiștii sunt swingers, iar unii dintre ei preferă zona de camping destul de vastă în locul satului de vacanță. Însă în Cap d'Agde, toată lumea este în contact cu ceilalți, toată ziua, și, desigur, sunt dezbrăcați.

"Cu toții știm de ce suntem aici. Există destul de multe alte campinguri pentru familii tradiționale de nudiști, de-a lungul coastei de sud, fără cluburi erotice”, a povestit un cuplu de swingers pentru BBC News.

Autoritățile sanitare franceze care au pus la punct un centru mobil de testare au precizat că rata cazurilor depistate aici este de patru ori mai mare decât în regiunile vecine.

Măștile de protecție și distanțarea socială sunt obligatorii, însă este lesne de înțeles că regulile nu prea se potrivesc cu stilul practicat de swingers.

Totuși, personalul medical a susținut că niciunul dintre cazurile de aici nu a necesitat internarea de urgență pentru tratament.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!