„Numai rochia o ai pe tine...sunt sigur”/„Cracul” Andreei Bălan a făcut valuri pe net

„Numai rochia o ai pe tine...sunt sigur”/„Cracul” Andreei Bălan a făcut valuri pe net

Andreea Bălan și-a obișnuit deja admiratorii cu aparițiile sale îndrăznețe, dar contină să surprindă cu aparițiile sale fără cusur. Îndrăgita artistă a stârnit din nou reacții în mediul online cu cele mai recente fotografii , dar și cu mesajul postat în descierea acestora. Prietenii ei virtuali nu au stat pe gânduri și au întrebat-o imediat cui îi sunt adresate, de fapt, cuvintele din descriere, scrie a1.ro .

Andreea Bălan le-a atras din nou atenția fanilor cu imaginile senzuale postate pe contul ei de Instagram. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o rochie neagră mulată, însă un alt detaliu i-a cucerit pe internauți.

Ținuta pe care aceasta a ales-o, cu crăpătură adâncă pe picior, îi pune în valoare trupul sculptat, iar umerii goi și decolteu adânc au transformat-o într-o apariție demnă de covorul roșu.

Ea a accesorizat totul cu o pereche de cercei lungi cu pietre prețioase, o pereche de pantofi argintii, iar părul și l-a lăsat desprins pentru o înfățișare și mai romantică.

„Bună seara, iubite! Te-aștept ca și când…Numai dragostea noastră ar fi pe pământ”, a scris ea în descrierea fotografiilor, spre uimimirea tuturor.

Cum era de așteptat, pe lângă comentariile în care a primit o mulțime de complimente, internauții au vrut să afle cui i-a adresat aceasta celebrele versuri din piesa Loredanei.

„Ești senzație”/ „Superbă că întotdeauna”/ „M-a luat amețeala” / „Numai rochia o ai pe tine...sunt sigur”/ „Frumoase cuvinte, dar depinde pentru cine”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la postare.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA