Numărul răniţilor în timpul revoltelor din Sri Lanka a ajuns la 45

Numărul răniţilor în timpul revoltelor din Sri Lanka a ajuns la 45

Numărul de răniţi în timpul confruntărilor din Sri Lanka a ajuns sâmbătă la 45 de persoane, potrivit site-ului ziarului indian The Print. Şapte membri ai forţelor de securitate se numără printre aceştia.

Majoritatea răniţilor au apărutîn timpul ciocnirilor dintre poliţie şi protestatarii care au ocupat sâmbătă reşedinţa preşedintelui Gotobai Rajapaksa şi a primului ministru Ranil Wickramasinghe.

Sâmbătă, mii de protestatari au ieşit pe străzile din Colombo cerând demisia actualului şef al statului. Au pătruns în reşedinţa lui Rajapaksa. Apoi protestatarii au intrat şi pe teritoriul reşedinţei premierului.

După cum a spus Wickramasinghe într-un interviu exclusiv pentru TASS săptămâna aceasta, ţara se confruntă cu cea mai gravă criză din istoria modernă.

Sri Lanka se confruntă cu o penurie serioasă de valută străină, combustibil şi produse petroliere, îngrăşăminte, produse pentru anumite grupuri de populaţie şi medicamente. El estimează că va dura trei ani sau mai mult pentru a depăşi complet criza economică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale