NUMELE vehiculate la Justiție și Externe

NUMELE vehiculate la Justiție și Externe

In negocierile febrile pentru posturile din guvernul PSD - ALDE au aparut nume noi pentru doua posturi - cheie. Astfel, pentru Ministerul Justitiei sunt vehiculate numele judecatorului Corneliu Barsan (ultima oara la CEDO) si al lui Flavius Baias, decanul Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti. La Ministerul de Externe sunt vehiculate numele Anei Birchall (PSD) si George Ciamba (fost ambasador in Turcia si Grecia), dezvăluie HotNews.ro.

Corneliu Barsan a fost judecator la CEDO. El este casatorit cu Gabriela Barsan, fosta judecatoare, achitata in luna noiembrie in prima instanta intr-un dosar de coruptie instrumentat de DNA.

Flavius Baias (avocat) este decanul Facultatii de Drept din Bucuresti, unde preda Drepturi reale si Obligatii. Este arbitru la Curtea de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. A fost secretar de stat in Ministerul Justitiei (1998 - 2000).

In ultimele zile, pentru Ministerul Justitiei au mai fost vehiculate numele lui Robert Cazanciuc si Daniel Florea (primarul Sectorului 5); acesta din urma ar fi refuzat propunerea PSD.

In ceea ce priveste fotoliul de la Externe, Ana Birchall (presedintele al Comisiei pentru afaceri Europene din Camera Deputatilor) l-a insotit pe Liviu Dragnea in vizitele din Austria si Suedia in plina campanie electorala.

George Ciamba a fost ambasador in Grecia si Turcia si secretar de stat pentru afaceri europene in perioada 2012 - 2015.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Un zvon...

4 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri