O asistentă personală a fiicei preşedintelui Trump este contaminată cu coronavirus

O asistentă personală a fiicei preşedintelui Trump este contaminată cu coronavirus

O asistentă personală a ''primei fiice a Americii'', Ivanka Trump, este infectată cu coronavirus, informează vineri presa din SUA, preluată de Xinhua.

Citând o sursă anonimă, CNN afirmă că asistenta, angajată personală a fiicei preşedintelui Donald Trump, nu a mai intrat în contact cu Ivanka Trump de câteva săptămâni. Ivanka şi soţul ei Jared Kushner - ambii având funcţii de consilieri ai preşedintelui Statelor Unite - au fost testaţi pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative, menţionează Xinhua.

Tot vineri, s-a confirmat că este contaminată cu coronavirus Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence. Acesta fusese testat joi, odată cu preşedintele Trump, şi nu era infectat.

Donald Trump a susţinut vineri că nu este îngrijorat, dar a adăugat că va fi testat zilnic şi că la Casa Albă s-au luat "măsuri ferme de precauţie". Secretara de presă a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a declarat în aceeaşi zi că se acţionează pentru evitarea contaminării personalului preşedinţiei Statelor Unite. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Idilă-surpriză în sportul românesc

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri