O avea chiloți pe ea?

O avea chiloți pe ea?

O avea chiloți pe ea?

Lidia Buble demonstrează încă odată că nu are inhibiții și nu se teme de gura lumii. Cântăreața pozează așa cum îi dictează inimă, chiar dacă se trezește cu zeci de comentarii negative. Recent, pentru a-și anunța admiratorii că urmează să lanseze o piesă, Buble a postat câteva fotografii realizate pe o plajă.

View this post on Instagram

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

„Tocmai am terminat filmările pentru noua piesă. Sunteți pregătiți să aduc vara? #buzeletale #soon #newsong”, a scris ea pe Instagram.

„Tu ai fost crescută în biserică, cu fuste lungi. Ce educație ai primit și ce postezi”; „Musai să ne arăți cu...”; „Din ce în ce mai vulgară. Și banală”; „Adorabilă, dar parcă prea vulgară”; „Cam vulgară, dar poate muzica e ce trebuie”, și-au exprimat cârcotașii opiniile.

„Nu îți place, nu te uiți, ce treabă ai tu cu fata”, „Ce-ai fi vrut să poarte la plajă?”, au sărit alții în apărarea interpretei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Uite o chestie care chiar merită citită...

3 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

4 1.000.000 lei într-un singur an

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!