O botoșăneancă a făcut sex până a făcut întindere la pi...dă! Medicii credeau că are vreo tumoră, așa se văita!

O botoșăneancă a făcut sex până a făcut întindere la pi...dă! Medicii credeau că are vreo tumoră, așa se văita!

O botoșăneancă a făcut sex până a făcut întindere la pi...dă! Medicii credeau că are vreo tumoră, așa se văita! O botoșăneancă a făcut sex până i-a venit rău și a ajuns la spital. Medicii au decis s-o bage de urgență în operație, mobilizând tot spitalul, scrie  Observator.tv .
 
Un caz incredibil a ajuns pe mâna cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani.

O femeie de 40 de ani, din Botoșani, s-a prezentat la UPU puțin după miezul nopții, cu dureri puternice în zona abdominală. Pentru a vedea de ce suferă, pacienta a fost supusă unor analize și investigații de specialitate, însă, surpriză: toate i-au ieșit bine.

Medicii au decis apoi să o bage de urgență în sala de operații, pentru a vedea dacă femeia are vreo tumoră ascunsă.

Când a auzit decizia medicilor, pacienta le-a spus rușinată că a simțit durerea respectivă după o partidă de sex cu soțul ei, cel mai probabil aceasta făcând o întindere musculară.

"Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a declarat supărat un cadru medical.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale