O bunică belgiană, în vârstă de 79 de ani, surprinsă de radar în timp ce își conducea automobilul cu 238 km/oră

O bunică belgiană, în vârstă de 79 de ani, surprinsă de radar în timp ce își conducea automobilul cu 238 km/oră

O bunică belgiană, în vârstă de 79 de ani, a apărut în fața instanței din Namur, după ce a fost fotografiată de un radar în timp ce își conducea automobilul, un model Porsche Boxter GTS, cu viteza de 238 de kilometri pe oră, informează marți cnewsmatin.fr.

Surprins de vârsta conducătoarei auto care a comis această infracțiune, un judecător de la Tribunalul din Namur a dorit să știe dacă ea era într-adevăr persoana care s-a aflat la volanul automobilului în noaptea de 18 spre 19 iunie 2016, pe o autostradă. Septuagenera belgiană a confirmat acuzația.

Femeia de 79 de ani a explicat că a urcat la volan pentru a-și "goli mintea", deoarece nu reușea "să găsească somnul". Ea a adăugat că nu și-a dat seama de viteza cu care circula pe autostradă, raportează presa belgiană. Trebuie menționat și motorul pe care automobilul ei îl are sub capotă: modelul Porsche Boxter GTS dezvoltă 330 de cai-putere și este capabil să atingă viteza de 100 de kilometri pe oră în doar cinci secunde.

Fără să figureze în bazele de date ale Poliției belgiene, șoferița septuagenară a primit o pedeapsă considerată de presa națională mai degrabă indulgentă, în raport cu gravitatea infracțiunii: o amendă de 4.000 de euro și suspendarea permisului auto pentru o perioadă de trei luni.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa