O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

O cunoscută cântăreață de muzică populară de la noi face dezvăluiri inedite despre ce i s-a întâmplat. Artista a trecut prin momente tensionate, asta după ce a aflat că bărbatul cu care credea că va avea un viitor era implicat în paralel într-o altă relație. Chiar femeia cu care se iubea i-a spus, dar fără să știe că la rândul ei artista îi e iubită, scrie spynews.ro .

Din cauza faptului că bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală, la un moment dat Daniela Ploia primește un mesaj din partea unei femei prin care este rugată dacă ar putea să ia legătura cu anumiți medici pentru a-l ajuta, ea având mai multe legături cu aceștia. În momentul în care a întrebat-o ce relație are ea cu partenerul ei, femeia i-a scris că îi e iubită, vestea venind ca un șoc pentru cântăreața de muzică populară, ea fiind, la rândul ei, iubita acestuia.

”Recent am intrat într-o relație, iar tipul a avut o intervenție chirurgicală în urma unui accident. M-am trezit cu mesaj pe Facebook de la o domnișoară care mă ruga să-l ajut, să intervin la un medic pentru el pentru că a văzut că eu cunosc mai mulți medici. I-am zis că o să-l ajut cu drag și am întrebat-o ce legătură are cu el. Mi-a răspuns cu zâmbetul larg că este iubita”, a spus Daniela Ploia, pentru Spynews.ro

Interpreta ne-a spus că abia dacă înțelege cum a putut să se abțină și să nu-i spună femeii că de fapt și ea îi e iubită aceluiași bărbat. Daniela Ploia s-a comportat ca și cum nu cunoaște deloc situația, a încercat să o ajute pe femeie și nici până în ziua de astăzi nu i-a spus că partenerul ei de fapt a încercat să joace la două capete. Totuși, cântăreața i-a dezvăluit bărbatului ce a aflat, iar atunci a pus punct poveștii de dragoste de scurtă durată.

”Nu știu cum am putut să mă abțin să nu-i spun că și eu sunt iubita individului, ci am ales să nu o rănesc, așadar am consolat-o, am încurajat-o și i-am zis că intervin pentru el și că o să treacă cu bine peste această situație, lucru pe care l-am și făcut și nici acum când totul este ok nu i-am zis domnișoarei că și eu eram iubita lui până în momentul în care mi-a scris ea. N-am putut să o rănesc. Lui i-am zis acest lucru și mi-am văzut de drum”, a mai zis ea.

Daniela Ploia nu mai are încredere în bărbați

Din cauza acestei situații, dar și a poveștiilor eșuate de iubire din trecut, Daniela Ploia mărturisește că nu mai are acum încredere în bărbați și că nu-i vine să creadă la ce au ajuns să recurgă doar pentru a căuta atenție. Totodată, interpreta spune că simte că are și ghinion în dragoste.

”N-am să înțeleg astfel de bărbați ce își consumă energia cu astfel de mizerii, ce confirmare tot caută, nu știu, știu doar că nu mai am încredere, ori toți sunt la fel, ori eu am efectiv ghinion”, a mai zis Daniela Ploia pentru Spynews.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!