O cântăreață din Franța a murit pe scenă, după ce a fost electrocutată

O cântăreață din Franța a murit pe scenă, după ce a fost electrocutată

Cântăreața franceză Barbara Weldens, de 35 de ani, a murit miercuri seară pe scenă, după ce a fost electrocutată, în timpul unui concert într-o biserică, au anunțat joi autoritățile locale, citate de AFP.

Sursa foto: YouTube

Incidentul s-a produs în apropiere de miezul nopții într-o biserică din satul Gourdon (sud-vest), într-o perioadă în care în regiune era în desfășurare o furtună.

Artista, care participa la un festival, s-a prăbușit pe scenă. Ajunși la fața locului, salvatorii nu au mai putut să o salveze, potrivit pompierilor.

A fost deschisă o anchetă pentru "stabilirea cauzelor morții", a precizat parchetul. Ancheta ar urma să stabilească motivele problemei electrice care a provocat electrocutarea.

În 2016, Barbara Weldens a câștigat premiul întâi al concursului pentru tinere talente al festivalului de muzică Jacques Brel. Ea lansase în februarie primul său album de studio, intitulat "Le grand H de l'homme".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”