O cartelă de telefon mobil din Olanda, descoperită în rucsacul atacatorului de la Berlin

O cartelă de telefon mobil din Olanda, descoperită în rucsacul atacatorului de la Berlin

Anchetatori au descoperit un card SIM din Olanda în rucsacul atacatorului din Berlin, Anis Amri, potrivit ziarului italian La Repubblica, relatează miercuri DPA.

Cartela de telefon mobil provine dintr-un lot distribuit către la magazine din orașele olandeze Zwolle, Breda și Nijmegen între 20 și 22 decembrie.

Nu este clar dacă aceasta înseamnă că Amri a călătorit de asemenea în Olanda după ce a fugit din Berlin sau dacă obținuse SIM-ul în alt mod.

Amri, tunisian, 24 de ani, este suspectat că a condus un camion care a intrat într-un târg de Crăciun în vestul Berlinului pe 19 decembrie, omorând 12 oameni și rănind câteva zeci.

Suspectul a fost împușcat de către un ofițer de poliție italian după ce a scos o armă și a tras în cursul unei verificări de rutină la Sesto San Giovanni, la nord de Milano, după ce venise din Franța. Trupul suspectului se află încă la Milano unde urmează să fie efectuată autopsia.

AGERPRES/( AS — autor: Violeta Gheorghe, editor: Ana Maria Luca)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale