O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit miercuri pe neaşteptate într-o zonă rezidenţială din cartierul Brooklyn (New York) din SUA, provocând un zgomot asurzitor şi un munte de moloz, fără ca autorităţile să fi raportat deocamdată victime, relatează EFE.

Potrivit primelor informaţii din ancheta poliţiei, clădirea, în care funcţiona de peste patru decenii o sală de sport închisă pe perioada pandemiei de coronavirus, nu era ocupată în momentul prăbuşirii, notează mass-media locale.

Incidentul s-a produs la puţin timp după ora locală 16:30 (20:30 GMT) şi a dus la închiderea străzilor din cartierul învecinat Carroll Gardens, unde locuitorii s-au înghesuit pentru a înregistra imagini şi clipuri pe care le-au postat apoi pe reţelele de socializare.


Foto: (c) Lucas Jackson / REUTERS


Echipele urgenţă au verificat dacă nu există victime în rândul trecătorilor care se plimbau prin preajma clădirii în momentul prăbuşirii.

Potrivit ziarului New York Post, la faţă locului au fost aduşi câini dresaţi aparţinând unităţii K9 pentru a inspecta uriaşul morman de moloz.

Conform registrelor Departamentului de Construcţii al oraşului, exista un ordin de suspendare a activităţilor în această clădire, după mai multe plângeri privind gradul său mare de instabilitate, pentru care proprietarul a fost deja amendat luna trecută.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro