O „dihanie” HIMARS a spulberat baza grupării teroriste „Wagner” din regiunea Luhansk

O „dihanie” HIMARS a spulberat baza grupării teroriste „Wagner” din regiunea Luhansk

Distrugerea bazei grupării teroriste „Wagner” finanțată de Kremlin, din orașul Popasna, regiunea Luhansk, a fost confirmată de așa-numitul „comandant militar” rus Sreda, care a postat fotografii pe canalul său Telegram.

Se pare că acolo se afla și coordonatorul grupării „Wagner”, Evgeni Prigojin.

Un alt ofițer militar rus, Yuriy Kotenok, confirmă atacul asupra bazei ocupanților: „ Una dintre locațiile PMC Wagner din Popasna a fost lovită. Surse din Donbas confirmă. Probabil, HIMARS ”.

În același timp, el asigură că Prigojin nu a fost rănit. Cu toate acestea, alte canale rusești de Telegram susțin că soarta „bucătarului lui Putin” este necunoscută. Potrivit unor surse, invadatorii morți și răniți sunt acum scoși de sub dărâmături din Popasna, care au fost recrutați în Wagner din închisorile rusești.

Amintim că, la sfârșitul lunii iulie, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus dintr-o lovitură baza Wagner și depozitul ocupanților din Bryanka, regiunea Luhansk.

Jurnalistul rus Iulia Latynina crede că criminalii recrutați din închisorile rusești de către PMC Wagner sunt folosiți drept carne de tun pe fronturile ucrainene.

Așa arăta locul înainte de. a fi lovit:


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa