O doamnă modestă pe bune!/Maia Sandu a venit de la Berlin cu o cursă low-cost/A așteptat 3 ore pentru o defecțiune la avion

O doamnă modestă pe bune!/Maia Sandu a venit de la Berlin cu o cursă low-cost/A așteptat 3 ore pentru o defecțiune la avion

Șefa statului a revenit aseară din turneul euro-atlantic la bordul unei curse low-cost din Berlin. Aceasta este o cursă pe care a așteptat-o, alături de ceilalți pasageri, timp de 3 ore pentru o defecțiune la aeronavă.

Imagini cu președinta au fost făcute publice de bloggerul Dragoș Galbur care s-a aflat și el în același avion.

„Am venit de la Berlin la Chișinău împreună cu doamna președinte, cu zborul low cost de la Wizzair. Nu e nicio senzație, dar pentru asta merită un respect aparte, dat fiind faptul că 30 de ani majoritatea președinților cheltuiau banii publici pe zboruri charter în lux și opulență. Banul public trebuie cheltuit cu bun simț!”, a scris Dragoș Galbur pe rețelele de socializare.

A participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a de la Londra, după care a mers în SUA la Adunarea Generală a ONU unde a ținut un discurs, iar la întoarcere a trecut prin Berlin unde s-a întâlnit cu cancelarul german Olaf Scholz, cu Svenja Schulze, ministra pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei, cu membri ai Bundestagului și cu reprezentanți ai mediului de afaceri din această țară, scrie nordnews.md.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

4 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

5 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen