O faimoasă prințesă italiană a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel luxos din Italia

O faimoasă prințesă italiană a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel luxos din Italia

Prințesa Virginia von Furstenberg a murit miercuri, 10 mai, la Merano, la vârsta de 48 de ani. Trupul neînsuflețit al creatoarei de modă a fost descoperit în prima parte a zilei pe o terasă de la primul etaj al unui hotel, relatează Bild.

Prințesa a murit la vârsta de 48 de ani. Foto Facebook/ Virginia Furstenberg

Conform ziarului italian Alto Adige , prințesa ar fi murit după ce a căzut de la etajul patru al hotelului. Oamenii legii au deschis o anchetă prin care încearcă să afle cum s-a întâmplat tragedia . Nu se ştie dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident.

La mijlocul lunii februarie tatăl prințesei Virginia Von Furstenberg a raportat la poliția din Marghera dispariția ei. Ulterior, aceasta a revenit acasă.

Prințesa Virginia von Furstenberg s-a născut la Genova, iar tatăl său este întemeietorul Băncii Ifis. De asemenea, bunica din partea tatălui este sora fostului acționar al Fiat, Gianni Agnelli, care a murit în anul 2003.

Sunt foarte întristat de moartea ei. La fel ca mine, s-a luptat mereu cu demoni. Virginia era o femeie cu o inimă de aur, o mamă tandră, iubitoare, cu un zâmbet curat. Îmi va fi dor de tine și vei fi în inima mea și în fiecare rugăciune“, se arată în postarea publicată pe Twitter de Lapo Elkann, vărul prințesei.

Prințesa Virginia von Furstenberg a fost căsătorită de trei ori și avea cinci copii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...