O femeie a descoperit o cameră ascunsă în baia unei case pe care a închiriat-o prin Airbnb - VIDEO

O femeie a descoperit o cameră ascunsă în baia unei case pe care a închiriat-o prin Airbnb - VIDEO

O femeie și cei opt prieteni ai săi au fost șocați când au descoperit o cameră ascunsă în baia Airbnb -ului lor, notează News Week.

Kennedy, care nu și-a precizat numele de familie, are 26 de ani și este din Vancouver, Canada. Ea a povestit pentru Newsweek cum ea și prietenele ei s-au cazat la un Airbnb mare din Gibsons, Columbia Britanică, pentru a sărbători a 30-a aniversare.

„Una dintre fete se uitase la videoclipuri TikTok cu oameni care ascundeau camere mici peste tot”, a povestit Kennedy pentru Newsweek. Așa că și-a scos lanterna telefonului și a luminat toate prizele. Atunci a găsit camera care dădea spre duș, într-o priză spartă”.

„S-a speriat și a venit să ne spună”, a spus Kennedy. „La început nu ne-a venit să credem, dar apoi odată ce ne-a adus în baie pentru a ne arăta ce a găsit, ne-am panicat”.

Femeia nu este singura care a găsit o cameră ascunsă în timp ce stătea într-un Airbnb. În 2022, un cuplu a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare în care au povestit cum au găsit o cameră ascunsă în Airbnb -ul lor.

De asemenea, un videoclip viral din 2021 a dezvăluit cum să găsești camere ascunse.

Hashtagul TikTok #hiddencamera are peste 1,3 miliarde de vizualizări, iar mulți creatori de conținut împărtășesc modul în care verifică spațiile pentru camere ascunse - în special atunci când stau într-un loc necunoscut.

Camerele mici care pot fi montate în prize sau în alte zone mici pot fi achiziționate pentru doar 40 de dolari, dar Airbnb interzice strict utilizarea unor astfel de dispozitive.

După ce au acoperit camera, Kennedy și prietenii ei au rămas împreună în sufragerie pentru restul nopții și au sunat la poliție dimineața.

„Poliția a percheziționat casa și a găsit camere, dar proprietarii au spus că nu erau ale lor”, a declarat Kennedy.

„Pot confirma că poliția din Sunshine Coast RCMP investighează după ce au fost găsite camere de luat vederi în interiorul unei case închiriate pe termen scurt. Deoarece ancheta este în curs de desfășurare, nu vor fi publicate alte informații în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției canadiene a declarat pentru Newsweek.

După ce au raportat incidentul la Airbnb, fetele au primit o rambursare completă, iar Airbnb a eliminat contul gazdei de pe site.

„Interzicem camerele ascunse și investigăm această acuzație”, a declarat un purtător de cuvânt al Airbnb pentru Newsweek.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...