O femeie a rămas blocată într-un congelator timp de aproape trei ore la -18°C. Era îmbrăcată sumar

O femeie a rămas blocată într-un congelator timp de aproape trei ore la -18°C. Era îmbrăcată sumar

O femeie, angajată al unui restaurant din Londra a trăit clipe de coșmar după ce a rămas blocat într-un congelator timp de aproape 3 ore. De cum s-a închis ușa congelatorului femeia a incercat să apese pe butonul de urgență însă acesta nu funcționa.

Angajata, care era îmbrăcată doar cu o pereche blugi și un tricou, a fost nevoită să sufere timp de două ore și jumătate la temperaturi foarte scăzute, de minus 18°C.

Femeia a constatat în scurt timp că starea ei fizică se deteriora rapid întrucât îi era din ce în ce mai greu să respire și nu-și mai simțea picioarele.

Ea a încercat să spargă o cutie de carton de croissante de ciocolată, în speranța că o va folosi drept capac pentru un ventilator care furniza aer rece. Cu toate acestea, din cauza faptului că mâinile îi erau prea reci, nu a putut face acest lucru.

În cele din urmă, un coleg a găsit-o câteva ore mai târziu degerată și aproape moartă. Femeia a fost spitalizată de urgență cu hipotermie, dar medicii spun că șansele ei de supraviețuire sunt destul de bune.

Reprezentanții restaurantului au recunoscut că în acest caz nu și-au luat toate măsurile de siguranță la locul de muncă și nu a uverificat dacă butonul de urgență era sau nu funcțional.

Restaurantul a fost amendat cu 800.000 de lire sterline, potrivit Ladbible.com.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat