O femeie a stat gratis aproape 2 ani într-o casă de lux închiriată prin Airbnb. A cerut proprietarului 100.000 de dolari ca să plece din ea

O femeie a stat gratis aproape 2 ani într-o casă de lux închiriată prin Airbnb. A cerut proprietarului 100.000 de dolari ca să plece din ea

O femeie care a reușit să rămână într-o locuință Airbnb timp de 575 de zile fără să plătească chirie a fost în evacuată, fiind escortată de pe proprietate de către ofițerii Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Cum să stai gratis într-o casă închiriată prin Airbnb Foto shutterstock

Elizabeth Hirschhorn, în vârstă de 55 de ani, a fost scoasă vineri din casa de 3,5 milioane de dolari din Brentwood, în care locuia din septembrie 2021. Inițial, ea rezervase un sejur de șase luni în casa de oaspeți de lux a proprietății, dar a rămas acolo după ce termenul a expirat, relatează The Independent .

Ea a invocat pandemia de Covid-19 și un duș construit ilegal ca motive pentru a rămâne în locuință.

Proprietarul, Sascha Jovanovic, în vârstă de 61 de ani, a încercat să o evacueze legal pe femeie, care a dat-o în judecată la rândul ei și a cerut 100.000 de dolari pentru a părăsi proprietatea.

Fosta chiriașă și trei prieteni de sex masculin au fost văzuți cărând cutii din proprietate și într-o dubă albă, a relatat ziarul. După ce i-a văzut pe bărbați pe proprietate, Jovanovic a chemat poliția, care a supravegheat plecarea femeii.

"Sunt foarte ușurat și, de asemenea, un pic copleșit", a declarat proprietarul. "A durat mult timp, dar acum în sfârșit a plecat! Acest sfârșit de săptămână va fi unul pozitiv."

Potrivit People, Jovanovic a schimbat încuietorile imediat ce Hirschhorn a părăsit definitiv proprietatea.

Proprietarul a schimbat încuietorile

Cu toate acestea, avocata lui Elizabeth Hirschhorn a alertat echipa legală a proprietarului pe motiv că clienta ei intenționa să se întoarcă la reședință. Ea l-a acuzat pe acesta de hărțuire.

"Doamna Hirschhorn a discutat cu mine despre preocuparea legată de hărțuirea și supravegherea constante, dar și despre dorința de a repara lucrurile care trebuiau reparate. În urma discuțiilor mele cu doamna Hirschhorn, vă informez că nu aveți autoritatea de a schimba încuietorile sau de a presupune abandonul proprietății", i-a spus avocata proprietarului.

"Am schimbat încuietorile când doamna Hirschhorn a plecat. Avocata ei a răspuns că ne-am grăbit, deoarece intenționa să se întoarcă după plecare", a declarat avocatul lui Jovanovic. "Am răspuns că nu i se permite să se întoarcă și că acum este responsabilitatea ei să meargă în instanță pentru a recâștiga posesia", a mai spus acesta.

Avocatul proprietarului a depus o notificare de renunțare voluntară la pre-judecată la Curtea Superioară din Los Angeles County. Un judecător a decis să respingă un caz de evacuare împotriva lui Elizabeth Hirschhorn. Cu toate acestea, un caz pentru daune împotriva femeii de 55 de ani este încă în așteptare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...