O femeie din Nisa a găsit pe stradă o bijuterie de 40.000 de euro și a predat-o poliției

O femeie din Nisa a găsit pe stradă o bijuterie de 40.000 de euro și a predat-o poliției

O femeie de 39 de ani a găsit pe stradă o bijuterie în portul orașului francez Nisa și a decis să o predea poliției după ce a aflat că valorează 40.000 de euro, relatează directmatin.fr.

Femeia a găsit brățara sâmbătă, 7 ianuarie, iar apoi a luat decizia de a duce bijuteria la un expert pentru a-i evalua valoarea.

Pentru a fi sigură de evaluare femeia a mers și la un al doilea expert, care a confirmat concluzia primului. Bijuteria găsită pe stradă era o brățară de aur alb cu 117 diamante, estimată la 40.000 de euro, a relatat ziarul Nice Matin.

Femeia a predat obiectul la comisariatul din Nisa sâmbătă, iar polițiștii urmează să stabilească dacă bijuteria a fost pierdută sau a ajuns pe stradă în urma unui furt sau a unui jaf. Ancheta a fost încredințată Brigăzii pentru combaterea infracțiunilor care vizează bunurile (BRAB).

Anchetatorii din cadrul BRAB au pus la dispoziție un număr de telefon pentru a-i permite proprietarului să-și recupereze bijuteria. Acesta va trebui însă să dispună de fotografii și de acte doveditoare pentru a recupera obiectul.

Dacă însă nimeni nu va încerca să recupereze bijuteria în termen de un an, brățara va ajunge pur și simplu la femeia care a găsit-o pe stradă, notează directmatin.fr.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...