O fi corect ce face Cioloș, cățelușul lui Macron? În campanie n-a suflat un cuvințel că după alegeri va vota cu socialiștii în Parlamentul European!

O fi corect ce face Cioloș, cățelușul lui Macron? În campanie n-a suflat un cuvințel că după alegeri va vota cu socialiștii în Parlamentul European!

O fi corect ce face Cioloș, cățelușul lui Macron? În campanie n-a suflat un cuvințel că după alegeri va vota cu socialiștii în Parlamentul European! Știm că iar o să fim înjurați și raportați la Facebook mai rău ca pe vremea lui Dragnea, dar prea tac toți, ca mucioșii, pe acest subiect! 

În România nu se vorbește în presa de calitate despre faptul că Cioloș, imediat după alegeri, s-a dus sub aripioara președintelui francez, Emanuel Macron. Nu, nu vorbim doar despre faptul că și-a luat cei 3 eurodeputați, cu el 4, și i-a băgat în recent înființatul grup politic Renew Europe. Vorbim despre faptul că la Bruxelles Cioloș este ambasadorul lui Macron. Pe față! Scârbos de pe față! Iar lucrul acesta se știe. Toți europarlamentarii români văd asta, dar toți tac!

A știut asta cineva în campanie? Când Cioloș stătea cuminte sub aripa USR. Știți, băieții ăia care se bat de aproape 3 ani cu scârbele de la PSD și ALDE în Parlament. Spre deosebire de Cioloș, care, atunci când a fost premier a avut grijă să nu deranjeze nici măcar c-o glumă PSD. Mai mult, a refuzat să candideze la parlamentarele din 2016 declarând fără rușine că i-a promis lui Dragnea că va rămâne independent!

Acum avem un paradox, despre care nimeni nu vorbește! Plus-ul lui Cioloș e cu socialiștii, pentru Timmermans, USR, care face parte din ALDE, e cu Popularii Europeni și cu PNL!


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Așa o fi?

5 Câh...