O grupare antimonarhistă anunță arestarea liderului său înainte de încoronarea Regelui Charles VIDEO

O grupare antimonarhistă anunță arestarea liderului său înainte de încoronarea Regelui Charles VIDEO

Poliţia britanică l-a arestat pe Graham Smith, liderul grupării antimonarhiste Republic (Republica), sâmbătă, înaintea încoronării Regelui Charles, a declarat un purtător de cuvânt al grupării - transmite Reuters.

Poliţia britanică l-ar fi arestat pe Graham Smith. Foto: GETTY

Poliţia nu a confirmat arestarea, spunând că nu poate da imediat numele celor arestaţi, scrie Agerpres .

O fotografie postată pe Twitter îl arată pe Smith stând pe jos, înconjurat de un grup de poliţişti. Un ofiţer aflat la faţa locului, în apropiere de Trafalgar Square, a declarat că trei protestatari republicani au fost arestaţi pentru că aveau asupra lor vopsea.

Şeful poliţiei londoneze, Mark Rowley, avertizase vineri că va exista o „toleranţă foarte scăzută pentru perturbări” pe străzile din centrul Londrei, unde zeci de mii de persoane s-au adunat pentru a urmări procesiunile regale.

Peste 11.000 de ofiţeri de poliţie patrulează la încoronare, cel mai mare eveniment ceremonial organizat în capitala britanică în ultimii 70 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”