O grupare antimonarhistă anunță arestarea liderului său înainte de încoronarea Regelui Charles VIDEO

O grupare antimonarhistă anunță arestarea liderului său înainte de încoronarea Regelui Charles VIDEO

Poliţia britanică l-a arestat pe Graham Smith, liderul grupării antimonarhiste Republic (Republica), sâmbătă, înaintea încoronării Regelui Charles, a declarat un purtător de cuvânt al grupării - transmite Reuters.

Poliţia britanică l-ar fi arestat pe Graham Smith. Foto: GETTY

Poliţia nu a confirmat arestarea, spunând că nu poate da imediat numele celor arestaţi, scrie Agerpres .

O fotografie postată pe Twitter îl arată pe Smith stând pe jos, înconjurat de un grup de poliţişti. Un ofiţer aflat la faţa locului, în apropiere de Trafalgar Square, a declarat că trei protestatari republicani au fost arestaţi pentru că aveau asupra lor vopsea.

Şeful poliţiei londoneze, Mark Rowley, avertizase vineri că va exista o „toleranţă foarte scăzută pentru perturbări” pe străzile din centrul Londrei, unde zeci de mii de persoane s-au adunat pentru a urmări procesiunile regale.

Peste 11.000 de ofiţeri de poliţie patrulează la încoronare, cel mai mare eveniment ceremonial organizat în capitala britanică în ultimii 70 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...