O grupare specializată în proxenetism care acționa în Sectorul 4 a fost destructurată de polițiști

O grupare specializată în proxenetism care acționa în Sectorul 4 a fost destructurată de polițiști

Polițiștii au destructurat o grupare specializată în săvârșirea infracțiunii de proxenetism care acționa pe raza Sectorului 4 al Capitalei, informează un comunicat de presă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) remis, sâmbătă, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, vineri, polițiștii din Capitală au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară și 34 de mandate de aducere, într-un dosar penal ce viza persoane suspectate de proxenetism.

"În fapt, cei în cauză operau două saloane de masaj erotic cu circuit închis, unde, sub pretextul prestării de masaj erotic, angajatele întrețineau raporturi sexuale cu clienții, pentru sume de bani cuprinse între 300 și 500 de lei. La aceste saloane ajungeau clienți străini, aduși de taximetriști, contra unor comisioane", se arată în comunicatul de presă.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Capitalei, au fost ridicate documente contabile ale firmei, obiecte destinate desfășurării activității infracționale, un autoturism de teren în valoare de aproximativ 20.000 euro, asupra căruia a fost instituit sechestru asigurător, și au fost reținute 5 persoane.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, urmând ca suspecții să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…