''O haită de sfinţi'', în avanpremieră la Teatrul Nottara, pe 13 şi 14 februarie

''O haită de sfinţi'', în avanpremieră la Teatrul Nottara, pe 13 şi 14 februarie

Spectacolul "O haită de sfinţi", de Neil LaBute, în regia lui Vlad Zamfirescu, va fi prezentat, în avanpremieră, pe 13 şi 14 februarie, la Sala "George Constantin" a Teatrului Nottara, potrivit site-ului instituţiei.

"O haită de sfinţi" este o poveste puternică, despre forţa vieţii şi a morţii, despre păcate, despre o societate în derivă, în care e din ce în ce mai greu să-ţi găseşti locul, potrivit sinopsisului spectacolului.

"Universul din 'O haită de sfinţi' e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere. Într-o lume aflată într-una dintre cele mai grave crize ale modernităţii, povestea celor patru oameni din piesa 'O haită de sfinţi', cu titlul original 'Bash', a lui Neil LaBute, se dezvăluie într-o lumină fascinantă. Trei poveşti, trei destine, trei tragedii. Oameni aflaţi la o răscruce a propriilor vieţi privesc înapoi şi dezvăluie... crime. Crime care li s-au săpat în conştiinţe şi care-i împiedică să meargă mai departe. Crime pe care le poartă cu ei ca pe o povară cumplită, într-o lume măcinată de ipocrizie şi înecată în consumerism. Un bărbat care-şi ucide fetiţa, un cuplu care-şi începe călătoria prin viaţă cu o moarte, o fată care, ca o Medee rătăcită în secolul 21, omoară ca să se răzbune pe bărbatul pe care l-a iubit", se arată în prezentare.

Din distribuţie fac parte actorii Şerban Gomoi, Dan Bordeianu / Rareş Andrici, Laura Vasiliu / Diana Roman, Cerasela Iosifescu / Luminiţa Erga.

Bilete pot fi achiziţionate de pe site-ul nottara.ro sau de la agenţia teatrului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro