''O haită de sfinţi'', în avanpremieră la Teatrul Nottara, pe 13 şi 14 februarie

''O haită de sfinţi'', în avanpremieră la Teatrul Nottara, pe 13 şi 14 februarie

Spectacolul "O haită de sfinţi", de Neil LaBute, în regia lui Vlad Zamfirescu, va fi prezentat, în avanpremieră, pe 13 şi 14 februarie, la Sala "George Constantin" a Teatrului Nottara, potrivit site-ului instituţiei.

"O haită de sfinţi" este o poveste puternică, despre forţa vieţii şi a morţii, despre păcate, despre o societate în derivă, în care e din ce în ce mai greu să-ţi găseşti locul, potrivit sinopsisului spectacolului.

"Universul din 'O haită de sfinţi' e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere. Într-o lume aflată într-una dintre cele mai grave crize ale modernităţii, povestea celor patru oameni din piesa 'O haită de sfinţi', cu titlul original 'Bash', a lui Neil LaBute, se dezvăluie într-o lumină fascinantă. Trei poveşti, trei destine, trei tragedii. Oameni aflaţi la o răscruce a propriilor vieţi privesc înapoi şi dezvăluie... crime. Crime care li s-au săpat în conştiinţe şi care-i împiedică să meargă mai departe. Crime pe care le poartă cu ei ca pe o povară cumplită, într-o lume măcinată de ipocrizie şi înecată în consumerism. Un bărbat care-şi ucide fetiţa, un cuplu care-şi începe călătoria prin viaţă cu o moarte, o fată care, ca o Medee rătăcită în secolul 21, omoară ca să se răzbune pe bărbatul pe care l-a iubit", se arată în prezentare.

Din distribuţie fac parte actorii Şerban Gomoi, Dan Bordeianu / Rareş Andrici, Laura Vasiliu / Diana Roman, Cerasela Iosifescu / Luminiţa Erga.

Bilete pot fi achiziţionate de pe site-ul nottara.ro sau de la agenţia teatrului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor