O imagine și un text...

O imagine și un text...

Reportaje-Live : Unde e frumusetea, unde e bucuria inceputului de scoala? Copiii mei sunt mici. Azi au intrat in clase cu mastile pe fata in sir indian. Ca detinutii. Bai si uitandu-ma asa de dupa gard, asa o tristete si mila m-a cuprins. Mi s-a rupt sufletul. Asta e lumea in care vor trai copilasii astia? Fugind unul de altul? Cum naiba vor respira cu mastile alea pe fata ore intregi.

Nu e ok mai oameni buni.

Futu-i mama ma-sii de treaba cu virusul lu' peste prajit si cine l-a inventat. O luma intreaga fugim unii de altii din cauza dorintelor bolnave de putere ale unor cretini. Cum sa fabrici bai fratilor arme biologice? Cum sa fabrici arme chimice? Ce specie de bipede taratoare sunt cretinii aia de cercetatori, de politicieni care sunt in stare sa faca asa ceva? Sau poate voi credeti ca virusul asta este transmis de la liliac la pangolion si dupa la om. Yeah right.

Si ce mi-e ciuda este ca suntem prosti. Profund prosti. Azi milioane de parinti din Romania au cumparat rechizite made in China.

Bravo. Niste psihopati din China au facut un virus, copiii vostri stau toti cu mastile pe fata, stati blocati cu lunile si voi le cumparati kkturile alea ieftine si le intretineti economia?
BRAVO... Oare mai gandim cauza-efect sau suntem toti zombie?

Dragii mei, chiar mi s-a rupt sufletul azi uitandu-ma la puiutii astia mici cu mastile pe fata. Ce lume le lasam noi lor? Ce facem noi sa schimbam ceva?

Vai de capul nostru de generatie de mamaligi. Nu suntem in stare nici sa ne facem curatenie in propria ograda, ce sa mai zic sa contribuim la o lume mai buna.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...