„O impostoare, un nimeni, o jucătoare de duzină, o arogantă” / Simona Halep, demolată de Banciu

„O impostoare, un nimeni, o jucătoare de duzină, o arogantă” / Simona Halep, demolată de Banciu

Simona Halep a fost suspendată din tenis după ce ar fi folosit Roxadustat, iar tribunalul Sport Resolutions a decis să o scoată din circuit pentru patru ani.

Radu Banciu a comentat despre suspendarea de patru ani primită de Simona Halep și, în stilul caracteristic, jurnalistul a distrus-o pe sportivă.

„Nu m-a surprins, pentru că putea să fie o sancţiune şi mai dură având în vedere circumstanţele şi acuzaţiile. Nu este o sancţiune extraordinar de dură, s-ar putea să fie mai dură la apel. Noi nici când ne prinde cu droguri la liceu nu credem. În politică, ai văzut un mare politician prins să zică că a furat?

Toţi politicienii au intrat la puşcărie cu pumnul strâns spundând că sunt nevinovaţi. Tot legat de sport, avem cazul Elenei Udrea, care tuna şi fulgera împotriva justiţiei de pe tot mapamondul. Când a venit verdictul ea fugea din ţară de justiţie. Noi nu avem gena moralităţii. Suntem o naţiune de mârlani. Peste tot, verdictul este luat ca atare, nimeni nu interpreteză un verdict al unei instanţe.

Mă uitam la cazul lui Paul Pogba, nu există nicăieri nicio publicaţie care să susţină ideea că e nevinovat. Te-a prins, eşti dopat. Ea a fost o impostare şi a plătit. Este pentru prima dată, în tenis, când un sportiv este prins cu o astfel de substanţă. Tu eşti un nimeni, mă, erai o jucătoare de duzină. Chiar dacă eşti curat ca lacrima (n.r. problema cu paşaportul biologic) nu te poţi juca cu asta. E ca şi cum eu m-aş duce într-un magazin alimentar, mi-aş băga un obiect contondent sub geacă şi după când vine la mine zic că era o glumă.

Nu era extraordinar de talentată şi dintr-o dată i s-au umflat mâinile, o arogantă venită dintr-o familie care dispreţuia tot. Întrebaţi toate fetele, toate o detestau, nu avea nicio prietenă, nu mai ştia de unde plecase, nu a fost niciodată un sportiv plăcut ochiului. Nu reprezenta nimic, dădea tare într-o minge”, a declarat Radu Banciu, la Prima Sport, citat de prosport.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ura nu i s-a domolit și setea de răzbunare o frige necontenit” / Culise din triunghiul Halep-Mouratoglou-Serena

2 Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu a povestit cu lux de amănunte la DIICOT cum arătau petrecerile cu droguri de acasă de la acesta: cannabis, cocai…

3 Experimentul suprem / o femeie a consumat fix aceleași suplimente pe care le-a luat Halep

4 Avocatul lui Mario Iorgulescu / „Victima era de 10 ori mai drogată. Mario nu a fost vinovat de accident”

5 Episodul New York, ținut la secret de Toni Iuruc, pentru a o proteja pe cu Halep în relația cu Mouratoglou